ETS 2'de Sınırsız Uzaklaştırma

Makaleler
1
Yer
İstanbul Bayrampaşa
Daha fazla  
Ağustos ayının 15'nde geçtiğim D Smart internet ile başlayan sorunlar yüzünden PC'de severek oynadığım ETS 2'den ban yememe neden oldu. Sözde 24 MBPS fiber internet verecekken Eylül'n 20'sine kadar en fazla 2,45 MBPS hız alabildim. Bu hızıda günün belli saatlerinde şanslıysam alabiliyordum. Onun haricinde genellikle 0,75 MBPS ile 0,95 MBPS ile dumanla internete bağlanıyordum.

Bu süre boyunca ETS 2 oyununa sadece 3 kere online girebildim. 2'nde online oynayan oyuncuların araçları sabit duruyor sadece tekerlekleri dönüyordu. Diğerinde de server bomboş tek başıma harici sözleşme ile aldığım yükümü götürüyordum. Fakat bomboş sandığım server maalesef sadece bana bomboş gözüküyormuş.

Server'da ki online oyuncuların içinden hayalet gibi geçmişim. Bunu bana attıkları video ile gördüm. Ve ben banladığımı geçen ayın 22'sinde öğrendim. Eylül'n 3'nde de ban atmışlar. Sağlıksız bir internet kullanıyorsanız lütfen dikkat edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hile kullanmaktan perma yemişsiniz, he kadar kullanmasanız da yöneticiler videoya bakar.
Şahsen ben okurken gıcık oldum :/ Geçmiş olsun.

Hile kullanmaktan perma yemişsiniz, he kadar kullanmasanız da yöneticiler videoya bakar.
Şahsen ben okurken gıcık oldum :/ Geçmiş olsun.

Hatalı olduğumu kabul ediyorum aslında. Oyunda internet alakalı sıkıntılar olduğu barizdi fakat ban yiyeceğim aklıma gelmezdi.

@Handsome Reis

Dsmart ile iletişime geçer, bir sürü laf söylerim, en kötü o oyunu aldırırım. Suç tamamen onların kalitesizliği.

Siteden ticket açıp durumu anlatın. Bir arkadaşım yapmadığı hareket yaptı olarak gözükmüş durumu anlattık ping drop vb. oldu o an diye açtılar.

Destek bölümü artık ceza işlemleri yapmıyormuş. Beni banlayan Admin'de yabancı. İnternet testlerini speettest ile paylaştım fakat arkadaş anlamak istemedi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı