ETS 2'de sistem aşırı ısınıyor

Emirko

Decapat
Daha fazla  
Konu varken bende hazır sorayım ETS 2'de grafik ayarlarım maximumda GPU sıcaklığım 70+'lere hotspot sıcaklığım 94 derecelere çıkıyor. Grafik ayarları yüksekte ise sıcaklık 67-70 arası hotspot sıcaklığım 80+ derecelerde. Hotspotun bu seviyelere çıkması normal mi ETS'de? FPS 180 falan alıyorum.

İşlemci Ryzen 5 5600
Grafik kartı: RX 6700 (XT değil)

Yanlış bilgi
Konu varken bende hazır sorayım ETS 2'de grafik ayarlarım maximumda GPU sıcaklığım 70+'lere hotspot sıcaklığım 94 derecelere çıkıyor. Grafik ayarları yüksekte ise sıcaklık 67-70 arası hotspot sıcaklığım 80+ derecelerde. Hotspotun bu seviyelere çıkması normal mi ETS'de? FPS 180 falan alıyorum.

İşlemci Ryzen 5 5600.
Grafik kartı: RX 6700 (XT değil)

AMD ekran kartı zaten ısınma ile ilgili problemleri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hotspot kartın en sıcak noktası. Hotspot değerleri normal ise o zaman sıkıntı yok dediğiniz gibi yaz aylarında daha da normal. Kartı alalı 1.5 sene oldu garantisi hazır devam ederken bir termal ped/macun bakım için garantiye yollamalı mıyım? Bir yandan da sağlam gider sıkıntılı gelir diye çekiniyorum o konuda şanssızımdır. 😄 (Vatan bilgisayardan alındı)

Hotspot 110 dereceye kadar kabul edilebilir. sıcak yaz günlerinde 75 80 dereceler normal.

Evet hotspot için normal kabul ediliyor genelde ama ETS gibi oyunda Max ayarlarda hotspotun 94 dereceleri görmesi bir düşündürdü bu kadar bu oyunda normal mi diye 😕😅

AMD ekran kartı zaten ısınma ile ilgili problemleri var.

Benim takıldığım daha çok hotspot değerleriydi. Yoksa ekran kartları için normal değerler 70+ dereceler gayet normal.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı