ETS 2'de SnowRunner Logitech G29 ayarları nasıl olmalı?

letranger

Megapat
Daha fazla  
Bazı temel ayarları yapmayı başaramadım.

1) ETS 2'de olduğu gibi direksiyon merkeze dönme eğiliminde olmuyor. Tamamen kendim sıfırlama yapıyorum.
2) direksiyon çok yumuşak. Sertleştirmeye çalıştığımda engebeden gelen geri bildirimin şiddeti artıyor. Direksiyon yumuşak dönmeye devam ediyor.
3) araçları manuel vitese çeviremedim, otomatik viteste tüm araçlar.
4) oyundaki direksiyon 900 derece dönmüyor. Çok daha dar bir açıyla dönüyor.

Bu şekilde olunca direksiyonla sürüş keyfi ciddi azalıyor. Herhangi birine çözümünüz var mı?

Oyunun ayarlarından vitesin h vites olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca kontroller kısmından Force feedbackin açık olduğundan emin olun. Yine kontroller kısmından olması lazım direksiyon açısını 900 derece yaptığınızdan emin olun. Ayrıca kurulum sihirbazını kullanmadıysanız kullanmayı deneyin.

Oyunun ayarlarından vitesin h vites olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca kontroller kısmından Force feedbackin açık olduğundan emin olun. Yine kontroller kısmından olması lazım direksiyon açısını 900 derece yaptığınızdan emin olun. Ayrıca kurulum sihirbazını kullanmadıysanız kullanmayı deneyin.
bu ayarların hiçbirini bulamadım maalesef

Eki Görüntüle 2305555

Hocam oyunu ilk açtığınızda bu bölüm çıkacak buradan seçeneklere tıklayın.

Eki Görüntüle 2305556

Oradan sonra alttaki sekmelerde faremin olduğu kontroller kısmına gelin.

1725778334546.png

Oradan da yine faremin olduğu yerden oyunkumandaları veya direksiyon için hızlı kuruluma tıklayın.

1725778382260.png

Burada kontrollere tıklayın.

1725778407497.png

H vites kolunu seçin.

1725778505883.png

Buradan istediğinizi seçebilirsiniz ama aktarmalı-takviyeliyi yeniyseniz önermem. Bu kadar hocam. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi sosyaller.

Eki Görüntüle 2305555

Hocam oyunu ilk açtığınızda bu bölüm çıkacak buradan seçeneklere tıklayın.

Eki Görüntüle 2305556

Oradan sonra alttaki sekmelerde faremin olduğu kontroller kısmına gelin.

Eki Görüntüle 2305557

Oradan da yine faremin olduğu yerden oyunkumandaları veya direksiyon için hızlı kuruluma tıklayın.

Eki Görüntüle 2305558

Burada kontrollere tıklayın.

Eki Görüntüle 2305559

H vites kolunu seçin.

Eki Görüntüle 2305560

Buradan istediğinizi seçebilirsiniz ama aktarmalı-takviyeliyi yeniyseniz önermem. Bu kadar hocam. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi sosyaller.

Merhaba hocam. Emek vermişssiniz çok teşekkür ederim ama ben ets 2 için değil, snowrunner için sordum. Başlığı düzenleyen admin başa ETS 2 yazdığı için yanlış anlaşılmış maalesef.

Hocam SnowRunner'i ben görmemişim kusura bakmayın sağ olun yine de :D
Başlığı ETS2'de diye değiştirmişler. Siz kusura bakmayın. Bu arada oyunun yapımcılarına mail attım. Mevcut g29 kayıt defteri ile oyunun istediği uyuşmayabiliyor dediler. bir dosya gönderdiler. onu indirip çalıştırdım ama gene düzelmedi. bu şekilde kullanıyorum yapacak bir şey yok. bu kadar ayrıntılı oyun yapıp kaç yıldır g29'a tam uyumlu çalışacak hale getirememeleri de ilginç gerçekten.

Başlığı ETS2'de diye değiştirmişler. Siz kusura bakmayın. Bu arada oyunun yapımcılarına mail attım. Mevcut g29 kayıt defteri ile oyunun istediği uyuşmayabiliyor dediler. bir dosya gönderdiler. onu indirip çalıştırdım ama gene düzelmedi. bu şekilde kullanıyorum yapacak bir şey yok. bu kadar ayrıntılı oyun yapıp kaç yıldır g29'a tam uyumlu çalışacak hale getirememeleri de ilginç gerçekten.
Haklısınız hocam valla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı