ETS 2'de şoförler çalışmışmıyor

Daha fazla  
Merhaba. ETS 2'de işe aldığım şoförler çalışmıyor hep molada yazıyor.
Oyun zamanına göre 5-6 gün geçirdim hatta daha fazla, uyudum, yol gittim vs ama bir türlü düzelmedi.
3. sıfır tır alıp yeni şoför atadım o da aynı.
4 tane en çok kullanılan modlar yükledim onlardan sorun çıkacağını düşünmüyorum.
Oyun orijinal Steam üzerinden.
Kullandığım modlar şu şekilde;

1727996170311.png

Bir sıkıntı olmuş modların fotoğrafı üstte, şoförlerin durumu ile ilgili attığım ekran fotoğrafı altta kalmış"

Hocam bilen birisi yok mu ya :/

Dosya Ekleri

• 1727995993727.png
    1727995993727.png
    609,7 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Benzinliklerde dinlenin uyuyun, servis çağırarak en yakın şehire gidin. Süre geçtiği zaman şöförlerinizin bildirimleri ekrana düşecektir.
Hocam yaptım. Süre geçirdim. 3 şoför değiştirdim toplamda oyunda 15-20 gün geçirdim. Tek bir bildirim yok. Zaten geçmişlerine de bakıyorum gidip gelmişler de mesaj mı gelmiyor diye yok. Tırlar 0 kilometrede sürekli

Benzinliklerde dinlenin uyuyun, servis çağırarak en yakın şehire gidin. Süre geçtiği zaman şöförlerinizin bildirimleri ekrana düşecektir.
Aracı servise gönderiyorum 4. Göndermişimde tekrar 3 defa ard arda uyuyabiliyorum örneğin. Bunu on defa yapmışımımdır en az. Yani oyunda epey süre geçirdim ama tık yok

Hocam bir yerlere gönderirmisiniz adamları.
Hocam yeni garaj aldım gönderdim çalışmaya başladılar. Ardından tekrar yanıma çektim çalışmayı durdurdular "oyunda 7-8 gün geçirdim ve tık yok yine." Ardından yeni garaja gönderdim çalışmaya devam ettiler yanlarına gittim çalışma devam derken tekrar durdular.

Save dosyanızda oynama yaptınız mı?
Yok hayır. Bir gelişme oldu sadece onu da okursanız sevinirim. ama ara sıra internetsiz oynarken steamden açarken bağlanılamıyor diyor ve seçenek çıkıyor ya ""Yine de oyna" gibisinden. Onu seçmiştim ve oyun ekranında Cloud'a bağlı değil gibisinden bir ifade çıkıyor"

Save dosyanızda oynama yaptınız mı?
Ya hocam emek emek tüm kurallara uya uya oynayayım dedim kredi çekmeden falan. En zevkli yerinde oyun bu hale geldi

Hocam yeni garaj aldım gönderdim çalışmaya başladılar. Ardından tekrar yanıma çektim çalışmayı durdurdular "oyunda 7-8 gün geçirdim ve tık yok yine." Ardından yeni garaja gönderdim çalışmaya devam ettiler yanlarına gittim çalışma devam derken tekrar durdular.

Yok hayır. Bir gelişme oldu sadece onu da okursanız sevinirim. ama ara sıra internetsiz oynarken steamden açarken bağlanılamıyor diyor ve seçenek çıkıyor ya ""Yine de oyna" gibisinden. Onu seçmiştim ve oyun ekranında Cloud'a bağlı değil gibisinden bir ifade çıkıyor"

Ya hocam emek emek tüm kurallara uya uya oynayayım dedim kredi çekmeden falan. En zevkli yerinde oyun bu hale geldi
Yabancı forumlarda şöyle bir bilgi okudum. Sizce sorun bu olabilir mi çünkü 2 herkese açık tankım var ve belirli bir seviye ADR seviyesi istiyor ikisi de. "@Brian - Ne yazık ki, işe alınan şoförler evlerinin garajında bulunan mevcut bir römorku kullanmak için %100 çaba göstereceklerdir ve eğer bu römork onların becerilerine uymuyorsa veya bulundukları şehirde işleri yoksa, sonsuza dek hiçbir şey yapmayacaklardır."

Çözümü buldum. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlara selam önce. Arkadaşlar benim garajimda özel beceri gerektiren dorseler vardı sadece. Örneğin akaryakıt tankı. Adamlarda ADR seviyeleri yetersiz. Bu yüzden çıkmıyorlar yüke. Garaja düz basit perdeli dorse aldım. Tak diye çalışmaya başladılar. ADR becerilerini arttirinca da akaryakıt tankını ve diğer tankları vs kullanmaya başladılar. Haydi selametle yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim @11ARDA11 @Intervice

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı