O om2 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 ETS 2' de kredi borçlarımdan dolayı 1 aracı tamir ettirecek durumum yok, bu aracı şoföre versem sorun çıkarır mı?
ETS 2' de kredi borçlarımdan dolayı 1 aracı tamir ettirecek durumum yok, bu aracı şoföre versem sorun çıkarır mı?
Çözüm ismetcelal33 27 Ağustos 2024 om2 dedi: Parası benden mi çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Şöför sizin olduğu için evet tabii ki.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.712 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2024 #2 Şöförlere araç verdiğinde eğer hasar var ise şöför gidip tamir ettiriyor diye hatırlıyorum ama yakın zamanda bu durum değişmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Şöförlere araç verdiğinde eğer hasar var ise şöför gidip tamir ettiriyor diye hatırlıyorum ama yakın zamanda bu durum değişmiş olabilir.
KS KS O om2 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #3 ismetcelal33 dedi: Şoförlere araç verdiğinde eğer hasar var ise şoför gidip tamir ettiriyor diye hatırlıyorum ama yakın zamanda bu durum değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Parası benden mi çıkıyor? Artı 0 Eksi
ismetcelal33 dedi: Şoförlere araç verdiğinde eğer hasar var ise şoför gidip tamir ettiriyor diye hatırlıyorum ama yakın zamanda bu durum değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Parası benden mi çıkıyor?
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.712 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2024 #4 om2 dedi: Parası benden mi çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Şöför sizin olduğu için evet tabii ki. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS O om2 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #5 ismetcelal33 dedi: Şöför sizin olduğu için evet tabii ki. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi