X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 16 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar ETS 2'de TIR aldım ve garajın orada durdu. Ne yaptıysam yaptım gitmedi. Ve sağa sola da dönmedi. Bütün ayarları sıfırladım, düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2022
Arkadaşlar ETS 2'de TIR aldım ve garajın orada durdu. Ne yaptıysam yaptım gitmedi. Ve sağa sola da dönmedi. Bütün ayarları sıfırladım, düzelmedi.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.705 Makaleler 2 Çözümler 14 21 Ekim 2023 #11 csgoyubilenadam dedi: Bende retarder açık tır kalkmıyor Ş ve I ya basıyorum direksiyonun oradaki sağ kol aşağı yukarı iniyor ama tır gitmiyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Retarder kapalı olduğu için çalışıyor bende ve i tuşuna basıyorum. Artı 0 Eksi
csgoyubilenadam dedi: Bende retarder açık tır kalkmıyor Ş ve I ya basıyorum direksiyonun oradaki sağ kol aşağı yukarı iniyor ama tır gitmiyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Retarder kapalı olduğu için çalışıyor bende ve i tuşuna basıyorum.