emirvapur Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Şanzıman 12'ye çıkıyor, yavaş yavaş ve de zorlanıyor. Sonra da gazı bırakınca stop ediyor, tüm tırlar da oluyor. Driving Academy'de de denedim. Bunlar resimler Son düzenleme: 3 Temmuz 2025
Şanzıman 12'ye çıkıyor, yavaş yavaş ve de zorlanıyor. Sonra da gazı bırakınca stop ediyor, tüm tırlar da oluyor. Driving Academy'de de denedim. Bunlar resimler
KARA1964 Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 979 Çözümler 1 3 Temmuz 2025 #2 Tırın bakım zamanı gelmiş. Artı 0 Eksi
KS KS emirvapur Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 Daha yeni aldım sıfır Baktım 43 km gitmişim tırla Herşey 0.55 güncellemesinden sonra oldu vites ayarlarında değiştirdim ama olmadı Artı 0 Eksi
Daha yeni aldım sıfır Baktım 43 km gitmişim tırla Herşey 0.55 güncellemesinden sonra oldu vites ayarlarında değiştirdim ama olmadı
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.308 Makaleler 6 Çözümler 138 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Temmuz 2025 #4 Dediğini tam anlamadım ama ayarlardan şanzımanı sıralıya alıp, tuş atayarak manuel vites değiştirmeyi deneyebilirsin. Ağır yüklerde daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Dediğini tam anlamadım ama ayarlardan şanzımanı sıralıya alıp, tuş atayarak manuel vites değiştirmeyi deneyebilirsin. Ağır yüklerde daha iyi olur.
KS KS emirvapur Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #5 Denedim ama motorda bir şey var sanki, full gaz veriyorum A12'ye geçiyor şu an düz yolda geri gidiyor öyle diyeyim size. Max 8 Km'ye çıkıyor tır. Baktım geri viteste aynı şeyi yapıyor. Sağ olun en iyisi ben sıfırdan bir el atayım herkes sağ olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Denedim ama motorda bir şey var sanki, full gaz veriyorum A12'ye geçiyor şu an düz yolda geri gidiyor öyle diyeyim size. Max 8 Km'ye çıkıyor tır. Baktım geri viteste aynı şeyi yapıyor. Sağ olun en iyisi ben sıfırdan bir el atayım herkes sağ olsun.
Emlol Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | Gigabyte B650M S2H | Gigabyte RTX 4070 EAGLE OC 12G | GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws S5 6000MHz CL32 DDR5 | MLD M500 ULTRA 500GB NVME 2280 Gen4x4 M.2 SSD | Kioxia 1TB Exceria G2 NVMe M.2 SSD | Asus ROG Strix Scope RX Red Switch | HyperX Pulsefire Haste | Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #6 emirvapur dedi: Denedim ama motor da bişey var sanki full gaz veriyorum a12 ye geçiyor şuan düz yolda geri gidiyor öyle filim size Max 8 km ye çıkıyor tır Baktım geri viteste aynı şeyi yapıyor Genişletmek için tıkla... Tahminen vites doğru değil, ya düşük viteste kalıyorsun, ya üst vitese alıyorsun. Otomatik vitese alıp dene. Artı 0 Eksi
emirvapur dedi: Denedim ama motor da bişey var sanki full gaz veriyorum a12 ye geçiyor şuan düz yolda geri gidiyor öyle filim size Max 8 km ye çıkıyor tır Baktım geri viteste aynı şeyi yapıyor Genişletmek için tıkla... Tahminen vites doğru değil, ya düşük viteste kalıyorsun, ya üst vitese alıyorsun. Otomatik vitese alıp dene.
KS KS emirvapur Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #7 Otomatikte zaten, basite aldım gerçek otomatik aldım sıralıya aldım yok hiçbiri çözmedi, sıfırdan kontrolleri değiştireceğim. Gerçek otomatikte kendi kendine 12 vitese kadar çıkıyor Hocam sıfırdan başladım çok daha iyi oldu rahatsız ettim geç oldu kusuruma bakmayın cezam vardı. Son düzenleme: 4 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Otomatikte zaten, basite aldım gerçek otomatik aldım sıralıya aldım yok hiçbiri çözmedi, sıfırdan kontrolleri değiştireceğim. Gerçek otomatikte kendi kendine 12 vitese kadar çıkıyor Hocam sıfırdan başladım çok daha iyi oldu rahatsız ettim geç oldu kusuruma bakmayın cezam vardı.