Çözüldü ETS 2'de tır gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

denodeno146

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Direksiyon aldım her şeyi ayarladım ve oyuna girdim arabayla gayet güzel oynuyorum ancak ne hikmetse tır gitmiyor. Gaza bassam da gazı algılıyor ama gitmiyor. El freni çekili değil, kontağı açıyorum motoru açıyorum.

Çözüm
Motor açmaya bastığımda tam açılmıyor sanki hemen düşüyor gösterge açılmıyor motor sanırım.

Basılı tutuyorum bu kadar yükseliyor.

Motora birkaç kez yüklendiğimde açılıyor sorun motorda. Durduğunda tekrar yüklenmem gerekiyor ama sebebi nedir?

Çözüm N'de motoru açmak 😂 Cahil olduğumu düşünmeye başladım.
Merhaba. Direksiyon aldım her şeyi ayarladım ve oyuna girdim arabayla gayet güzel oynuyorum ancak ne hikmetse tır gitmiyor. Gaza bassam da gazı algılıyor ama gitmiyor. El freni çekili değil, kontağı açıyorum motoru açıyorum.

Ayarları sıfırlayın hocam.

Tırı değiştirir misiniz? Ya da eski save dosyasına gidip başka tırla bir deneyin.

Ayarları sıfırlayın hocam.
Gerek yok.

Motor açmaya bastığımda tam açılmıyor sanki hemen düşüyor gösterge açılmıyor motor sanırım.

Basılı tutuyorum bu kadar yükseliyor.

Motora birkaç kez yüklendiğimde açılıyor sorun motorda. Durduğunda tekrar yüklenmem gerekiyor ama sebebi nedir?

Çözüm N'de motoru açmak 😂 Cahil olduğumu düşünmeye başladım.

Dosya Ekleri

• 1753797989747.png
    1753797989747.png
    264 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı