Dağ Haydutu Centipat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #1 ETS 2'de tırı kendi üzerime aldım ama şimdi çalışan vermek istiyorum ama tırı çalışana veremiyorum. nasıl verebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2023
ETS 2'de tırı kendi üzerime aldım ama şimdi çalışan vermek istiyorum ama tırı çalışana veremiyorum. nasıl verebilirim?
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.784 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 29 Aralık 2023 #2 Garajdayken tırın detaylı menüsünde tırı başkasına verme seçeneği olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS Dağ Haydutu Centipat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #3 Connor The Android dedi: Garajdayken tırın detaylı menüsünde tırı başkasına verme seçeneği olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ama çalışan almak istediğimde başka yer yok diyor Artı 0 Eksi
Connor The Android dedi: Garajdayken tırın detaylı menüsünde tırı başkasına verme seçeneği olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ama çalışan almak istediğimde başka yer yok diyor