ETS 2'de yaşanan FPS drop yüzünden yeni sistem almak mantıklı mı?

King Dad

Picopat
Daha fazla  
ETS2MP oyununda etrafımda hiç oyuncu yokken FPS düşüyor 1. sorun bu 2. sorun ise kalabalık bir yerden çıktığım halde FPS artmıyor ve bu 2 sebepten dolayı yeni bilgisayar almak istiyorum sizce mantıklı mı? Şu anki sistemim GTX 1650 ekran kartı, i5 9300H işlemci, 8 GB RAM. RTX 3050 Ti ekran kartı olan bir laptop alsam bu sorunlardan kurtulurum değil mi?

Monster Abra A7 v11.1 var bende 8 GB RAM varken aynı durumu yaşıyordum 16 yapınca ani droplar hiç olmadı bende.

O sistemde kasmaması lazım oyunun stabilizasyonuyla alakalı bir sorun.

Bassettim üstte fark ettiysen.

Özür dilerim, 3050 olan kısmı görmedim, 1650'li bir laptop alacaksınız sandım. Bana kalırsa yeni bir sistem almanıza gerek yok, mevcut sisteminiz rahat rahat oynatacak güçte.

Özür dilerim, 3050 olan kısmı görmedim, 1650'li bir laptop alacaksın sandım. Bana kalırsa yeni bir sistem almanıza gerek yok, mevcut sisteminiz rahat rahat oynatacak güçte.
Hocam doğru söylüyor. İlk önce oyunu sil tekrar yükle eğer sorun devam ederse format atarsın bu devirde bilgisayar alınmaz.

Hocam doğru söylüyor. İlk önce oyunu sil tekrar yükle eğer sorun devam ederse format atarsın bu devirde bilgisayar alınmaz.

Sildim yükledim format attım fakat düzelme yok ve artık cinnet geçirme aşamasına geldim.

1 senedir bu sorunlayım.

Sildim yükledim format attım fakat düzelme yok ve artık cinnet geçirme aşamasına geldim.

1 senedir bu sorunlayım.

Bana kalırsa sorun oyunda değil, bilgisayarında. Ben R3 3200G ile rahatça Mid ayarlarda 1080P60FPS oynuyorum.

ETS zaten bozuk oyun.
Bende normalde kasma vb. olmaz.
Arkadaşımda 3100 + RX580 var. Bende 3500X + RX570.

Arkadaşım benim arkama geçip tırının tüm ışıklarını açtığında oyunum hayvan gibi kasıyor. Ben aynı tırla onun arkasına geçip aynı şeyi yaptığımda onun oyunu kasmıyor, bir örnek.
Oyunu açtığınız anda mining yaparmışcasına sistemi sömüren, fan hızını gereksiz yükselten bir oyundan bahsediyoruz. Senelerdir oynuyorum ve hep benzer sorunlar maalesef :/

Gerek yok, ETS tarafında çözüm arayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…