venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.213 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #1 ETS 2 gibi bir oyun var mı bilmiyorum ama diğer oyunlardan keyif almıyorum veya ETS 2 güzel bir oyun var mı?
ETS 2 gibi bir oyun var mı bilmiyorum ama diğer oyunlardan keyif almıyorum veya ETS 2 güzel bir oyun var mı?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2022 #2 ETS 2 zaten oyunların kralıdır. Ötesi yok.
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.396 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #3 Assetto Corsa tir sunucularina gir istersen. Her iki oyunun mekanikleri cok olmasa da farkli.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #4 Sabrımı fazlasıyla zorlayan bir oyun. Resmen zamanında verdiğim paranın hakkını verene kadar zorladım. Hala alacaklıyım bu oyundan.
Sabrımı fazlasıyla zorlayan bir oyun. Resmen zamanında verdiğim paranın hakkını verene kadar zorladım. Hala alacaklıyım bu oyundan.
venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.213 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #6 parakeet dedi: Assetto Corsa tir sunucularina gir istersen. Her iki oyunun mekanikleri cok olmasa da farkli. Genişletmek için tıkla... Asetto corsa yükledim hoşuma gitmedi
parakeet dedi: Assetto Corsa tir sunucularina gir istersen. Her iki oyunun mekanikleri cok olmasa da farkli. Genişletmek için tıkla... Asetto corsa yükledim hoşuma gitmedi
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.730 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2022 #7 Dizi izlerken FS ya da ETS oynamak sarıyor, tabii mod şart. Assetto'da 290 saati devirdim fare ve klavye ile.
Dizi izlerken FS ya da ETS oynamak sarıyor, tabii mod şart. Assetto'da 290 saati devirdim fare ve klavye ile.
R R3sull Femtopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 49 7 Ekim 2022 #8 venom94 dedi: Assetto Corsa yükledim hoşuma gitmedi Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta gitmez map falan yükle belki gidebilir ve direksiyon setin varsa aşırı sarıyor.
venom94 dedi: Assetto Corsa yükledim hoşuma gitmedi Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta gitmez map falan yükle belki gidebilir ve direksiyon setin varsa aşırı sarıyor.
venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.213 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #9 R3sull dedi: Hocam ilk başta gitmez map falan yükle belki gidebilir ve direksiyon setin varsa aşırı sarıyor. Genişletmek için tıkla... Direksiyon setim yok maalesef.
R3sull dedi: Hocam ilk başta gitmez map falan yükle belki gidebilir ve direksiyon setin varsa aşırı sarıyor. Genişletmek için tıkla... Direksiyon setim yok maalesef.
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.396 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #10 lexoqe dedi: Sabrımı fazlasıyla zorlayan bir oyun. Resmen zamanında verdiğim paranın hakkını verene kadar zorladım. Hala alacaklıyım bu oyundan. Genişletmek için tıkla... Sebebi nedir?
lexoqe dedi: Sabrımı fazlasıyla zorlayan bir oyun. Resmen zamanında verdiğim paranın hakkını verene kadar zorladım. Hala alacaklıyım bu oyundan. Genişletmek için tıkla... Sebebi nedir?