ETS 2'ye ProMods 2.67 yüklenirse Online'da çalışır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

Kknksonur

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA RTX 2070 SUPER İNTEL İ7 10700K 32GB RAM
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yeni direksiyon seti aldım kirkenes maden yapmak istiyorum ama uzun zamandır ETS 2 ProMods girmiyordum gireyim dedim, yeni 2 DLC istiyor greece ve Iberia galiba 2.67 sürümünde bu 2 DLC'yi istemiyordu. Acaba 2.67 sürümünü indirsem Online ProMods'a girebilir miyim? Girersem bile adam olur mu yine?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni 2 DLC istiyor Greece ve Iberia galiba 2.67 sürümünde bu 2 DLC'yi istemiyordu.
Aksine Iberia gereksinimi 2.60 sürümünde eklendi. Iberia olmadan direkt 2.60'tan daha yeni sürümleri çalıştırman mümkün değil.

Acaba 2.67 sürümünü indirsem Online ProMods'a girebilir miyim?
TMP için son sürüm PM yüklü olmalı, giremezsin maalesef.

Eğer TMP girmek yerine tek başıma veya oyun içi konvoy aracılığıyla arkadaşımla falan oynarım dersen oyunu 1.42'ye çektikten sonra 2.57 sürümünü yükleyip oynayabilirsin bu sayfadan; ProMods - Compatibility

Aksine Iberia gereksinimi 2.60 sürümünde eklendi. Iberia olmadan direkt 2.60'tan daha yeni sürümleri çalıştırman mümkün değil.

Tmp için son sürüm pm yüklü olmalı, giremezsin maalesef.

Eğer tmp girmek yerine tek başıma veya oyun içi konvoy aracılığıyla arkadaşımla falan oynarım dersen oyunu 1.42'ye çektikten sonra 2.57 sürümünü yükleyip oynayabilirsin bu sayfadan; ProMods - Compatibility

Ya Iberia bende varmış kusura bakmayın karıştırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı