Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 31 Mayıs 2019 #11 Caner Uncu dedi: Modcular zaten durmaz hemen şive falan yaparlar buna. Genişletmek için tıkla... Point Blank için ölüm seslerinin komik versiyonu vardı aklıma geldi. Olursa bu da onun gibi olur ve çok güzel olur.
Caner Uncu dedi: Modcular zaten durmaz hemen şive falan yaparlar buna. Genişletmek için tıkla... Point Blank için ölüm seslerinin komik versiyonu vardı aklıma geldi. Olursa bu da onun gibi olur ve çok güzel olur.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 31 Mayıs 2019 #12 FalconPolat dedi: ATS'ye yok mu daha? ATS oynadıktan sonra ETS giresim gelmiyor kötü geliyor oyun bana. Genişletmek için tıkla... ATS için bakmadım, ona da gelmiş olabilir.
FalconPolat dedi: ATS'ye yok mu daha? ATS oynadıktan sonra ETS giresim gelmiyor kötü geliyor oyun bana. Genişletmek için tıkla... ATS için bakmadım, ona da gelmiş olabilir.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 31 Mayıs 2019 #13 Arkadaşlar yükledim şimdi ses öyle robot gibi değil. Tamam yapay ama Google transalte'den bin kat daha iyi.
Arkadaşlar yükledim şimdi ses öyle robot gibi değil. Tamam yapay ama Google transalte'den bin kat daha iyi.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.719 Makaleler 21 Çözümler 99 31 Mayıs 2019 #14 Caner Uncu dedi: ATS için bakmadım, ona da gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Gelmemiş.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 31 Mayıs 2019 #15 Seslendirme orijinal olarak Türkçe mi yoksa İngilizce mi?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 31 Mayıs 2019 #16 Jason Hudson dedi: Seslendirme orijinal olarak Türkçe mi yoksa İngilizce mi? Genişletmek için tıkla... Türkçe ve iki seçenek var Emre ve Zeynep. Favorim Zeynep. Emre biraz fazla yapay geldi bana.
Jason Hudson dedi: Seslendirme orijinal olarak Türkçe mi yoksa İngilizce mi? Genişletmek için tıkla... Türkçe ve iki seçenek var Emre ve Zeynep. Favorim Zeynep. Emre biraz fazla yapay geldi bana.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 31 Mayıs 2019 #17 muzan dedi: Türkçe ve iki seçenek var Emre ve Zeynep. Favorim Zeynep. Emre biraz fazla yapay geldi bana. Genişletmek için tıkla... Zeynep yolda giderken "durun rujumu tazelememe izin verin" diyebilir. [emoji16]
muzan dedi: Türkçe ve iki seçenek var Emre ve Zeynep. Favorim Zeynep. Emre biraz fazla yapay geldi bana. Genişletmek için tıkla... Zeynep yolda giderken "durun rujumu tazelememe izin verin" diyebilir. [emoji16]
ZORO Decapat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 348 Çözümler 1 31 Mayıs 2019 #18 Bak bu benim aklıma gelmişti. Hemen deniyorum.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 1 Haziran 2019 #19 Caner Uncu dedi: Modcular zaten durmaz hemen şive falan yaparlar buna. Genişletmek için tıkla... Laz Navigasyon Ses Modu Yapmışlar bile
Caner Uncu dedi: Modcular zaten durmaz hemen şive falan yaparlar buna. Genişletmek için tıkla... Laz Navigasyon Ses Modu Yapmışlar bile
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 1 Haziran 2019 #20 UBerk dedi: Laz Navigasyon Ses Modu Yapmışlar bile Genişletmek için tıkla... İşte bu yaa.