Bu kişiden kişiye göre değişir zevk meselesi Euro Truck Simulator harita paketi olmadan zevki çıkmıyor ilk aldıysanız başlarda zevkli gelir ama sürekli oynadığınız zaman belirli süre sonra yolların tekrar ettiğini aynı geldiğini göreceksiniz ETS aldıktan sonra kesinlikle harita paketi alın diğer DLC'ler kafanıza göre ben klavye ile zevk alıyorum.
ETS 2'de trafik kuralı ne yeniyor mu 143 km ile gittiğim için pek bilmiyorum. Polis arabası ve radar varsa yavaşlıyorum. Son güncelleme gelmeseydi ne güzel mod ile radar öncesi sinyal veriyordu.
Teşekkürler. Gölgeyi kapat, aynaları küçült derken yüzde 300 ölçekleme ile yeşillikli yerlerde 30 FPS, normal yerlerde 40-45 FPS. İnşallah iyi bir ekran kartı alırsam o zaman daha net fotolar çekerim.
ETS ile NFS'yi karıştırmayın. NFS'de nasıl kurallara uymadan drift makas atıyorsanız, ETS'de de kurallara uyun. Milletin oyununu bozmadan şehir dışında isterseniz takla atın. Ama baktın ilerde tır var yavaşlayın bir zahmet.
ETS'nin fizikleri modellemeleri ve oynanışı çok dah zevkli ayrıca turckersmp de 110km/h sınırı var. Konvoy modunda ise istemeyen çıkar kendi serverını açıp oynar zaten.