ETS 3 çıkar mı?

Ben de gelmeyeceğini açıkladılar diye biliyorum. Zaten şu an kendi Online modlarına çalışma halindeler. Onun dışında Online modda tır ile birlikte bir takım otobüs modellerinin de ekleneceğini ve kullanabileceğini söylediler.

Zaten ETS 2 yeterince beklentileri karşılayabilen bir oyun bence. Bir tır sürüş simülasyonu ne kadar geliştirilebilir?

Dostum en mantıklısı bu zaten oyunun bir ilk sürümüne bak bir de yeni sürümüne bak çok şey değişti. SCS Software'da açıklamasını yaptı zaten. Bu da GTA V gibi adamların oyunu halen satıyor neden buna gerek duysunlar?

ETS'de işler tamamen yolunda gidiyor. Oyuna DLC olarak yeni şeyler getirmek yeterli olacaktır. Grafiklerde bence bir araba Simulator'ü için şu an haliyle yetiyor.

ETS 2'den 2 beklentim var. Karlı hava ve Online'ı sisteme entegre etmeleri bunu yaparlarsa benim için tamamdır.

Değil mi, aynı Forza'daki gibi bir 4 mevsim olayı bekliyorum ben şahsen, fakat daha uzun döngülü olsa daha iyi olur. Mesela oyun süresiyle 4 mevsim yaşansa. Bir de şu yapay zeka trafiğe biraz akıl eklesinler be!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…