KerpetenAlii Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, başlıkta da yazdığı gibi 61 t yükü Kirkenes'e getirmek istiyorum ama Kirkenes'e yakın 61 t yük yok. Bunu getirmenin bir yolu var mı?
Merhabalar, başlıkta da yazdığı gibi 61 t yükü Kirkenes'e getirmek istiyorum ama Kirkenes'e yakın 61 t yük yok. Bunu getirmenin bir yolu var mı?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2021 #2 KerpetenAlii dedi: Merhabalar, başlıkta da yazdığı gibi 61 t yükü Kirkenes'e getirmek istiyorum ama Kirkenes'e yakın 61 t yük yok. Bunu getirmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kirkenesten çıkamazsınız 61 t yükle hocam. Artı 0 Eksi
KerpetenAlii dedi: Merhabalar, başlıkta da yazdığı gibi 61 t yükü Kirkenes'e getirmek istiyorum ama Kirkenes'e yakın 61 t yük yok. Bunu getirmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kirkenesten çıkamazsınız 61 t yükle hocam.
KS KS KerpetenAlii Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #3 Liberte Sergen dedi: Kirkenesten çıkamazsınız 61 t yükle hocam. Genişletmek için tıkla... Videolardan ve oynarken gördüğüm kadarıyla giden bir sürü insan var. Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: Kirkenesten çıkamazsınız 61 t yükle hocam. Genişletmek için tıkla... Videolardan ve oynarken gördüğüm kadarıyla giden bir sürü insan var.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2021 #4 KerpetenAlii dedi: Videolardan ve oynarken gördüğüm kadarıyla giden bir sürü insan var. Genişletmek için tıkla... Tırınız güçlü değilse götüremezsiniz benim scania son level yükseltmeli tır 20 tonda zorlanıyor. Artı 0 Eksi
KerpetenAlii dedi: Videolardan ve oynarken gördüğüm kadarıyla giden bir sürü insan var. Genişletmek için tıkla... Tırınız güçlü değilse götüremezsiniz benim scania son level yükseltmeli tır 20 tonda zorlanıyor.
KS KS KerpetenAlii Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #5 Liberte Sergen dedi: Tırınız güçlü değilse götüremezsiniz benim scania son level yükseltmeli tır 20 tonda zorlanıyor. Genişletmek için tıkla... 750 beygir Volvo DLC ile gelen şanzımanla gidebiliyor. Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: Tırınız güçlü değilse götüremezsiniz benim scania son level yükseltmeli tır 20 tonda zorlanıyor. Genişletmek için tıkla... 750 beygir Volvo DLC ile gelen şanzımanla gidebiliyor.