Sorunum başlıktaki gibi ancak bu sorun sadece ETS 2 oyununda oluyor. Sanırsam 2 oldu tekrar indiriyorum şimdi, ama bir daha olması muhtemel. Bir şey neden böyle yapar? Hesapta bir şey falan mı var?
Çok bir bilgim yok ama önceden appmanifest dosyaları bozulduğu için oyunlar yüklü olduğu halde yüklü değil gözükürdü ama o sorun bir yerden sonra ortadan kalktı diye biliyorum.
Eğer Steam mobil uygulaması kardeşin abin baban vs. birinin telefonunda ise halihazırda açık olan bilgisayarların oyun yükleyip silmesini uygulamadan kontrol edebiliyorsun(yani bir ara vardı halen vardır herhalde). Onlar yapıyor olabilir veya arkadaşının hesabı vs. ise o yapıyor olabilir mobilden.
Sorunum başlıktaki gibi ancak bu sorun sadece ETS 2 oyununda oluyor. Sanırsam 2 oldu tekrar indiriyorum şimdi, ama bir daha olması muhtemel. Bir şey neden böyle yapar? Hesapta bir şey falan mı var?
Hesabınız çalınmış olabilir çünkü Steam'e Google'dan girince oyun yükleme ve silme işlemleri yapılabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.