H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #1 Ben ETS aldım, Türkiye haritasını da ama oyuna giriyorum, iş alırken Türkiye yok. Nasıl ekleyeceğim?
Deli1Yürek Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #2 Merhaba sadece İstanbul Tekirdağ Edirne tarafları var Türkiye hepsi yok maalesef Artı 0 Eksi
KS KS H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #3 Deli1Yürek dedi: Merhaba sadece İstanbul Tekirdağ Edirne tarafları var Türkiye hepsi yok maalesef Genişletmek için tıkla... tamam ama hiç orda iş alamıyorum Artı 0 Eksi
Deli1Yürek dedi: Merhaba sadece İstanbul Tekirdağ Edirne tarafları var Türkiye hepsi yok maalesef Genişletmek için tıkla... tamam ama hiç orda iş alamıyorum
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.850 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #4 Hayatsız dedi: Ben ETS aldım, Türkiye haritasını da ama oyuna giriyorum, iş alırken Türkiye yok. Nasıl ekleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Silindi** Artı 0 Eksi
Hayatsız dedi: Ben ETS aldım, Türkiye haritasını da ama oyuna giriyorum, iş alırken Türkiye yok. Nasıl ekleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Silindi**
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 21 Mart 2023 #5 Hayatsız dedi: tamam ama hiç orda iş alamıyorum Genişletmek için tıkla... Bi git gez oraları birkaç yer keşfet Artı 0 Eksi
Hayatsız dedi: tamam ama hiç orda iş alamıyorum Genişletmek için tıkla... Bi git gez oraları birkaç yer keşfet
Deli1Yürek Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #6 Hayatsız dedi: tamam ama hiç orda iş alamıyorum Genişletmek için tıkla... DLC indirmemiş olabilirsiniz Artı 0 Eksi
Hayatsız dedi: tamam ama hiç orda iş alamıyorum Genişletmek için tıkla... DLC indirmemiş olabilirsiniz
KS KS H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #7 Deli1Yürek dedi: DLC indirmemiş olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... nasıl indiricem Artı 0 Eksi
Ankidaster Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 685 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #8 Hayatsız dedi: Ben ETS aldım, Türkiye haritasını da ama oyuna giriyorum, iş alırken Türkiye yok. Nasıl ekleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Road to the Black sea DLC'sini almanız gerekiyor. Hayatsız dedi: Nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... 40 TL'ye Steam'den satın almanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Hayatsız dedi: Ben ETS aldım, Türkiye haritasını da ama oyuna giriyorum, iş alırken Türkiye yok. Nasıl ekleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Road to the Black sea DLC'sini almanız gerekiyor. Hayatsız dedi: Nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... 40 TL'ye Steam'den satın almanız gerekiyor.
KS KS H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #9 Ankidaster dedi: Road to the Black sea DLC'sini almanız gerekiyor. 40 TL'ye Steam'den satın almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... onu aldım evet Artı 0 Eksi
Ankidaster dedi: Road to the Black sea DLC'sini almanız gerekiyor. 40 TL'ye Steam'den satın almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... onu aldım evet
Deli1Yürek Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #10 Hayatsız dedi: nasıl indiricem Genişletmek için tıkla... Kütüphaneye gel ets2 bul az aşağıya in sağda DLC yönetimi var bas oraya indir Artı 0 Eksi
Hayatsız dedi: nasıl indiricem Genişletmek için tıkla... Kütüphaneye gel ets2 bul az aşağıya in sağda DLC yönetimi var bas oraya indir