Oyuna başladığınız ülke Türkiye mi? Eğer Almanya'da falan başladıysanız oyuna seviye atlayıp uzun mesafe özelliğini yükseltmeniz lazım. Birde Going to East DLC'si olmadan arada boşluk kalıyor belki o yüzden olabilir.
Oyuna başladığınız ülke Türkiye mi? Eğer Almanya'da falan başladıysanız oyuna seviye atlayıp uzun mesafe özelliğini yükseltmeniz lazım. Bir de Going to East DLC'si olmadan arada boşluk kalıyor belki o yüzden olabilir.
Ben sımdı ETS Türkiye versıyonunu aldım harıtlarda Edirne falan gozukuyor ama ben ıs alacağım zaman bır sürü ülkeyi seçebiliyorum ama Edirne'den ıs alamıyorum sadece sorunum bu
Oyuna başladığınız ülke Türkiye mi? Eğer Almanya'da falan başladıysanız oyuna seviye atlayıp uzun mesafe özelliğini yükseltmeniz lazım. Birde Going to East DLC'si olmadan arada boşluk kalıyor belki o yüzden olabilir.
Hocam orayı keşfetmeniz gerekiyor. Sürerek oraya gidebilirsiniz ya da singleplayer'de ışınlanarak keşfedebilirsiniz. Keşfetmek için şehire girmeniz gerekiyor kısacası. Eğer Türkiye haritasında oynamak istiyorsanız sadece Türkiye harita modu var. İnternetten onu indirip daha geniş Türkiye haritasına sahip olabilirsin. @Hayatsız