E EmreAkbaş Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar oyunu bir kaç gun once aldim oyunu oynayabiliyordum fakat dunden beri oyun açılmıyor. Ve çalıstır diyince siyah ekran veriyor, siyah ekran bir sure sonra gidiyor.
Arkadaşlar oyunu bir kaç gun once aldim oyunu oynayabiliyordum fakat dunden beri oyun açılmıyor. Ve çalıstır diyince siyah ekran veriyor, siyah ekran bir sure sonra gidiyor.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 9 Aralık 2023 #2 Belgeler klasöründeki ETS 2 klasörünü yedekleyip silin, tekrardan oyuna girin ve deneyin.
E EmreAkbaş Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #3 262364 dedi: Belgeler klasöründeki ETS 2 klasörünü yedekleyip silin, tekrardan oyuna girin ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yapmistim zaten olmadi nerdeyse ytden herseyi izledim olmadi
262364 dedi: Belgeler klasöründeki ETS 2 klasörünü yedekleyip silin, tekrardan oyuna girin ve deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yapmistim zaten olmadi nerdeyse ytden herseyi izledim olmadi
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 9 Aralık 2023 #4 EmreAkbaş dedi: Hocam onu yapmistim zaten olmadi neredeyse YT'den her şeyi izledim olmadi. Genişletmek için tıkla... O zaman yerel dosyalarına girip "bin" klasörünü silin dosyaları doğrulatın tekrardan sildiğiniz dosyayı indirsin, bir de öyle deneyin.
EmreAkbaş dedi: Hocam onu yapmistim zaten olmadi neredeyse YT'den her şeyi izledim olmadi. Genişletmek için tıkla... O zaman yerel dosyalarına girip "bin" klasörünü silin dosyaları doğrulatın tekrardan sildiğiniz dosyayı indirsin, bir de öyle deneyin.
E EmreAkbaş Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #5 262364 dedi: O zaman yerel dosyalarına girip "bin" klasörünü silin dosyaları doğrulatın tekrardan sildiğiniz dosyayı indirsin, bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yapayim bekleyin 262364 dedi: O zaman yerel dosyalarına girip "bin" klasörünü silin dosyaları doğrulatın tekrardan sildiğiniz dosyayı indirsin, bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım neylen çalıstırayım 262364 dedi: O zaman yerel dosyalarına girip "bin" klasörünü silin dosyaları doğrulatın tekrardan sildiğiniz dosyayı indirsin, bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım neylen çalıstırayım 262364 dedi: O zaman yerel dosyalarına girip "bin" klasörünü silin dosyaları doğrulatın tekrardan sildiğiniz dosyayı indirsin, bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım neylen çalıstırayım Son düzenleme: 9 Aralık 2023
262364 dedi: O zaman yerel dosyalarına girip "bin" klasörünü silin dosyaları doğrulatın tekrardan sildiğiniz dosyayı indirsin, bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yapayim bekleyin 262364 dedi: O zaman yerel dosyalarına girip "bin" klasörünü silin dosyaları doğrulatın tekrardan sildiğiniz dosyayı indirsin, bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım neylen çalıstırayım 262364 dedi: O zaman yerel dosyalarına girip "bin" klasörünü silin dosyaları doğrulatın tekrardan sildiğiniz dosyayı indirsin, bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım neylen çalıstırayım 262364 dedi: O zaman yerel dosyalarına girip "bin" klasörünü silin dosyaları doğrulatın tekrardan sildiğiniz dosyayı indirsin, bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım neylen çalıstırayım
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 9 Aralık 2023 #6 EmreAkbaş dedi: Tamam hocam yapayim bekleyin Hocam yaptım neylen çalıstırayım Genişletmek için tıkla... Yine Steam'den normal bir şekilde başlatmayı deneyin.
EmreAkbaş dedi: Tamam hocam yapayim bekleyin Hocam yaptım neylen çalıstırayım Genişletmek için tıkla... Yine Steam'den normal bir şekilde başlatmayı deneyin.
E EmreAkbaş Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #7 262364 dedi: Yine Steam'den normal bir şekilde başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadi hocam herseyi denedim. suan 1.35e geciyorum malesef herseyi deniom olmuo
262364 dedi: Yine Steam'den normal bir şekilde başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadi hocam herseyi denedim. suan 1.35e geciyorum malesef herseyi deniom olmuo
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 9 Aralık 2023 #8 EmreAkbaş dedi: Olmadi hocam her şeyi denedim. Şu an 1.35'e geciyorum maalesef her şeyi deniyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız modları kaldırmayı deneyin bir de, başka da çözüm yolu yok maalesef. Tek çözüm yolu kaldırıp yeniden yüklemek olabilir.
EmreAkbaş dedi: Olmadi hocam her şeyi denedim. Şu an 1.35'e geciyorum maalesef her şeyi deniyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız modları kaldırmayı deneyin bir de, başka da çözüm yolu yok maalesef. Tek çözüm yolu kaldırıp yeniden yüklemek olabilir.
E EmreAkbaş Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #9 262364 dedi: Kullandığınız modları kaldırmayı deneyin bir de, başka da çözüm yolu yok maalesef. Tek çözüm yolu kaldırıp yeniden yüklemek olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bende mod yok silip yuklemistim onceden olmadi ekran kartini degistircem
262364 dedi: Kullandığınız modları kaldırmayı deneyin bir de, başka da çözüm yolu yok maalesef. Tek çözüm yolu kaldırıp yeniden yüklemek olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bende mod yok silip yuklemistim onceden olmadi ekran kartini degistircem