Sheng Long Yoctopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 Merhaba. ETS 2'de araba modu kurup çalışmak mümkün mü? Son düzenleme: 24 Mart 2024
R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.819 Çözümler 3 24 Mart 2024 #2 Sheng Long dedi: Merhaba. ETS 2'de araba modu ile çalışmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Ne dediğini anlamadım ETS 2 de araba modu ile mi oynamak istiyorsun.
Sheng Long dedi: Merhaba. ETS 2'de araba modu ile çalışmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Ne dediğini anlamadım ETS 2 de araba modu ile mi oynamak istiyorsun.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.127 Makaleler 1 Çözümler 160 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #3 Rynesquik dedi: Ne dediğini anlamadım ETS 2 de araba modu ile mi oynamak istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Sanırım araba ile çalışmaktan bahsediyor. Tır'da yük taşımak gibi. Sanırım araba ile mümkün değildi. Yöntemi varsa ayrı.
Rynesquik dedi: Ne dediğini anlamadım ETS 2 de araba modu ile mi oynamak istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Sanırım araba ile çalışmaktan bahsediyor. Tır'da yük taşımak gibi. Sanırım araba ile mümkün değildi. Yöntemi varsa ayrı.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.045 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #4 Sheng Long dedi: Merhaba. ETS 2'de araba modu ile çalışmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Elbette fakat özel dorse modu kurman gerekebilir otobüs için olanlar gibi, araba normal dorseyi çekmiyor.
Sheng Long dedi: Merhaba. ETS 2'de araba modu ile çalışmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Elbette fakat özel dorse modu kurman gerekebilir otobüs için olanlar gibi, araba normal dorseyi çekmiyor.
Sheng Long Yoctopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #5 Atakan K dedi: Elbette fakat özel dorse modu kurman gerekebilir otobüs için olanlar gibi, araba normal dorseyi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim anlatır mısınız? Son düzenleme: 24 Mart 2024
Atakan K dedi: Elbette fakat özel dorse modu kurman gerekebilir otobüs için olanlar gibi, araba normal dorseyi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim anlatır mısınız?
Duhan41 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 212 24 Mart 2024 #6 Bir arkadaşımın taksi kullanıp para kazandığını görmüştüm ilginç modlar var.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.045 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #7 Sheng Long dedi: Nasıl yapabilirim anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam OyuncuyusBis Türkiye Harita kurarsanız otogardan alabilirsiniz dorseyi. Bu linke gidip biraz aşağı inince indirme linki mevcut. OyuncuyusBisMap v.1.3.10 - OyuncuyusBis İberia - Road to the Black Sea - Beyond the Baltic Sea - Italia - Vive la France - Scandinavia - Going East - West Balkans (WEST BALKANS harita 1.3.10 sürüm oyuncuyusbis.com
Sheng Long dedi: Nasıl yapabilirim anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam OyuncuyusBis Türkiye Harita kurarsanız otogardan alabilirsiniz dorseyi. Bu linke gidip biraz aşağı inince indirme linki mevcut. OyuncuyusBisMap v.1.3.10 - OyuncuyusBis İberia - Road to the Black Sea - Beyond the Baltic Sea - Italia - Vive la France - Scandinavia - Going East - West Balkans (WEST BALKANS harita 1.3.10 sürüm oyuncuyusbis.com