ETS2 direksiyon açı göstergesi nasıl kapatılır?

yeett0

Femtopat
Daha fazla  
Yeni 1.50 güncellemesi ile beraber fotoğraftaki gibi direksiyon açısını gösteren şey çıktı. Sorun olan iç mekanda dahi olsam gösteriyor. Bunu nasıl kapatabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20240621_200227.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 80
Yeni 1.50 güncellemesi ile beraber fotoğraftaki gibi direksiyon açısını gösteren şey çıktı. Sorun olan iç mekanda dahi olsam gösteriyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
Kanka güncellemeyle alakası yok heralde önceden beridir oynuyorum oyunu mouse kontorl kullandığım için görülüyor bende klavye kontolde vs görülmez bu. Mouse kontrol açtığında çıkıyor aşağıya eğer direksiyon bağladıysanda görünüyor olabilir onu denemedim ben hiç ama ayarlarda oynanıştan yada kontorllerden ikisinden birisinde kesinlikle kapatılıyor

İşin kötü tarafı oyunuma bir şey oldu ve bazen gitmiyor direksiyonu çok çevirdiğimde ve gaza kendi kendine basıp gidiyor

Evet? Her zaman kullandığım şey. Sol tık gaz, sağ tık fren. Az önce oyundayken bile araba bazen gitmiyor bazen kendi kendine gidiyor tuş mu takılıyor anlayamadım da
Yok öyle değil, bahsettiğim o değildi. Pedale basar gibi, fareyi yukarı ilerletince gaz geriye çekince fren şeklinde kontrol var. O mu açıldı acaba yanlışlıkla?

Yok öyle değil, bahsettiğim o değildi. Pedale basar gibi, fareyi yukarı ilerletince gaz geriye çekince fren şeklinde kontrol var. O mu açıldı acaba yanlışlıkla?
Heee büyük ihtimalle hayır. Şuan evde değilim baktığım zaman size cevap veririm ama hayır açık değildi hatırladığım kadarıyla.

İç kamerada böyle olmaması gerek aslında ayarlardan bir şeyler açmış olabilir misin?

Hayır herşeyi ayarladım. Tır buga mı girdi dedim başka tır aldım gene geçmedi.

İç kamerada böyle olmaması gerek aslında ayarlardan bir şeyler açmış olabilir misin?
Aslında bir şey açmadım yani bilemiyorum

O bahsettiğiniz ayarın adı nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…