Chdefe Femtopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar ben ETS2yükledim ama oyunun kurulu olduğu yerde ETS. Exe dosyası olmadığı için oyunu açmıyor. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar ben ETS2yükledim ama oyunun kurulu olduğu yerde ETS. Exe dosyası olmadığı için oyunu açmıyor. Ne yapmalıyım?
KerOn Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #2 Steam’den indirdiyseniz sistem dosyalarını doğrulayın, bozuk veya eksik dosya varsa düzeltecektir. Crack ise silip tekrardan indirmeniz gerekir. Artı 0 Eksi
Steam’den indirdiyseniz sistem dosyalarını doğrulayın, bozuk veya eksik dosya varsa düzeltecektir. Crack ise silip tekrardan indirmeniz gerekir.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 10 Mayıs 2023 #3 Windows arama kısmına "Euro" yazınca yine çıkmıyor mu? Exe dosyasını yanlış yerde arıyorsun muhtemelen. Oyunu nerden yükledin? Artı 0 Eksi
Windows arama kısmına "Euro" yazınca yine çıkmıyor mu? Exe dosyasını yanlış yerde arıyorsun muhtemelen. Oyunu nerden yükledin?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.575 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #4 Bin klasöründe oluyor. 64 Bit ile acmak için bin X64 klasöründeki exe ile oyuna girin. Artı 0 Eksi