ETS2 High Power Kargo Paketi Sorunsalı ?

ETS 3 mü Çıkar ? ETS 2 mi Sürekli Güncellenir ?

• Oy verenlerin toplamı
    5

Faruk Yurdoğlu

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Kurye
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Ben ETS2 yi çokca oynuyorum. Viking Paint vb dlclerdede aldım. Fakat high power kargo paketine dair oyunda bir iz yok. u yükleri alamıyorum ayrıca değerli yük hassas yük 2 2 aşamada uzun yol becerilerini açtım. hileyle kastığımdada full açmıştım becerileri fakat genede high power kargo paketine dair bir görev gözükmedi hiç. Sadece single oynuyorum bilginize. Bu sorunu nasıl hallederim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Ben ETS2 yi çokca oynuyorum. Viking Paint vb dlclerdede aldım. Fakat high power kargo paketine dair oyunda bir iz yok. u yükleri alamıyorum ayrıca değerli yük hassas yük 2 2 aşamada uzun yol becerilerini açtım. hileyle kastığımdada full açmıştım becerileri fakat genede high power kargo paketine dair bir görev gözükmedi hiç. Sadece single oynuyorum bilginize. Bu sorunu nasıl hallederim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Aynı sorun bende de mevcut. Ve epey de canımı sıkıyor.

Sorun çözüldü arkadaşlar.
1-Öncelikle C:\Users\İsminiz neyse\Documents\Euro Truck Simulator 2\ yoluna gidiyoruz.
2-Ardından config.cfg dosyasını herhangi bir metin editörü ile açıyoruz.
3- g_console "0" ve g_developer "0" satırlarını bulup bu şekilde ise "0" ları 1 yapıyoruz.
4- Ardından oyuna girip é tuşuna (shift tuşunun üzerindedir.) tuşuna basarak konsolu açıp g_force_economy_reset "1" yazıyoruz. Oyunu açıp kapattıktan sonrada aynı kodu yazı 1 i 0 yapıyoruz. (oyuna her girdiğimizde sıfırlanmaması için.)

Not: Bu işlemi yapmadan önce yükünüz olmadığına emin olun çünkü görevler sıfırlanıyor bu işlemi yapınca. Ayrıca alıntı değildir fakat bir çok sitede benzer anlatımlar bulabilirsiniz...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı