ETS2'de motor sesleri hep bir modlu çekicinin özel bir motoru için mi? Genel olarak motor seslerini düzelten bir mod yok mu?
Daha gerçekçi, daha doğrusu bariz kötü olan default motor seslerinden kurtulmak için ben her aracın her motoru için farklı farklı mod mu yüklemem gerekiyor?
Oyunda tek bir araç kullanmak istemiyorum.
Hatta güzel bir motor sesi modu için illa ki o modun istemediğim şekilde modifiye edilmiş aracını mı kullanmam gerekiyor?
Modlar sayfamda bir sürü ses modu var. Tek tek denedim, çoğu kullandığım araçlarda bir değişiklik yapmadı. Bu kadar zor bir şey mi bu?
Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ücretli moda da razıyım, bir kere satın alayım da genel olarak şu motor sesleri düzelsin yeter ki.
Ne yapmam lazım? Kolay yolu nedir?
Şimdiden teşekkürler.
Peki bu kadar bu oyunu oynayan var, sadece tek bir araç aynı motor mu kullanıyorlar yoksa herkes default sesle mi oynuyor anlamadım? Bu kadar fanı olan bir oyununda binlerce mod varken.
Dediğiniz modu denememiştim. Deneyeyim. Teşekkürler.
Peki bu kadar bu oyunu oynayan var, sadece tek bir araç aynı motor mu kullanıyorlar yoksa herkes default sesle mi oynuyor anlamadım? Bu kadar fanı olan bir oyununda binlerce mod varken.
Dediğiniz modu denememiştim. Deneyeyim. Teşekkürler.
Fazla bilmiyorum fakat genellikle ya sadece sahip oldukları tırlar için veya en sevdikleri tırlar için yüklüyorlar modları. Çoğu kişinin de default oynadığını düşünüyorum.