Steam ETS2 mod dosyaları nereye atılmalı?

sosa_43

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, Steam üzerinden indirimde aldığım ETS2'yi modlamak istedim. Bu oyunu normalde 2 yıl önce almıştım, sonra başka bir oyun yüklemek için silmiştim. Sonra unuttum gitti. Bugün aklıma geldi, indirip oynamak istedim. Açtım dosyaları, modlamak için Belgeler klasörünü açtım. Modu ETS2 dosyasındaki mod dosyasına attım, oyuna girdim. Attığım mod yoktu ama başka modlar vardı, yaklaşık 20 taneydi. Hem Steam dosyasındaki ETS2 klasörüne baktım hem Belgeler'e ama ne yaptıysam yapayım o modları bulamadım. Haliyle oyunumu modlayamadım. Mod dosyası da doğruydu, yani bir YouTuber linkini paylaşmıştı. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belgeler de ets 2 klasörüne girip mod a atacaksın. Gözükmüyorsa modunda sıkıntı olabilir veya grafik paketi vs. ile veya başka bir mod ile çakışıyor olabilir. Ayrıca oyun içinden modları seçmeyi unutma. Direk gelecek diye bekliyorsan direk gelmez. Oyun içinden mod yöneticisinden aktif edeceksin sağ tarafa çekeceksin. Orada uyumlu mod uyumsuz mod diyede gözükür.

Belgeler de ets 2 klasörüne girip mod a atacaksın. Gözükmüyorsa modunda sıkıntı olabilir veya grafik paketi vs. ile veya başka bir mod ile çakışıyor olabilir.
Hocam oyunum modlu zaten. Benim oyun dosyalarım duruyordu, format atmıştım bilgisayarıma. Formatta direkt PC format değil dosyalar kalacak şekilde attık. Sonra yükledim oyunu oyuna mod atmadım ona rağmen oyunda 20 tane mod var şuanda. O modların nerede yüklü olduğunu bulamadım. O dosyayı bulsam hem o modları silicem hem de yüklediğim modu oyuna aktarıcam ama bulamıyorum.

Modlar mod klasöründe olur başka yerde olmaz. Bazı grafik paketleri gibi şeyler başka yere atılabiliyor. Steam üzerinden oyun dosya bütünlüğünü doğrulayıp deneyiniz birde.

Modlar mod klasöründe olur başka yerde olmaz. Bazı grafik paketleri gibi şeyler başka yere atılabiliyor. Steam üzerinden oyun dosya bütünlüğünü doğrulayıp deneyiniz birde.
Onuda denedim zaten maalesef olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…