King Dad Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mayıs 2022 #1 ETS2 MP lag sorunu yaşıyorum bu sorun yüzünden tırlar takla attı çözüm verin.
Hyper_bladez Attopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #2 Lag derken FPS mi yoksa internetten dolayı mı? FPS ise ayarları düşürmeyi dene. Artı 0 Eksi
KS KS King Dad Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mayıs 2022 #3 Hyper_bladez dedi: Lag derken FPS mi yoksa internetten dolayı mı? FPS ise ayarları düşürmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Donmalar. Artı 0 Eksi
Hyper_bladez dedi: Lag derken FPS mi yoksa internetten dolayı mı? FPS ise ayarları düşürmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Donmalar.
Hyper_bladez Attopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #4 King Dad dedi: Donmalar. Genişletmek için tıkla... Sisteminizi söyler misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS King Dad Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mayıs 2022 #5 Hyper_bladez dedi: Sisteminizi söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... GTX 1650 i5 9300H 8 GB RAM. Artı 0 Eksi
Hyper_bladez Attopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #6 King Dad dedi: GTX 1650 i5 9300H 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Oyunda kalabalık yerlerde mi donuyor yoksa her bölgede mi? Sistem yeterli yani bir sorun var ve singleplayerde bu sorunu yaşıyor musun? Artı 0 Eksi
King Dad dedi: GTX 1650 i5 9300H 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Oyunda kalabalık yerlerde mi donuyor yoksa her bölgede mi? Sistem yeterli yani bir sorun var ve singleplayerde bu sorunu yaşıyor musun?
KS KS King Dad Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mayıs 2022 #7 Hyper_bladez dedi: Oyunda kalabalık yerlerde mi donuyor yoksa her bölgede mi? Sistem yeterli yani bir sorun var ve singleplayerde bu sorunu yaşıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır singleplayerde bu sorunu yaşamıyorum kalabalık yerlerde donuyor evet ama 1050 Ti kullanan bir adamda bile donma olmuyor kalabalık yerlerde. Artı 0 Eksi
Hyper_bladez dedi: Oyunda kalabalık yerlerde mi donuyor yoksa her bölgede mi? Sistem yeterli yani bir sorun var ve singleplayerde bu sorunu yaşıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır singleplayerde bu sorunu yaşamıyorum kalabalık yerlerde donuyor evet ama 1050 Ti kullanan bir adamda bile donma olmuyor kalabalık yerlerde.
Hyper_bladez Attopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #8 King Dad dedi: Hayır singleplayerde bu sorunu yaşamıyorum kalabalık yerlerde donuyor evet ama 1050 Ti kullanan bir adamda bile donma olmuyor kalabalık yerlerde. Genişletmek için tıkla... Hiç MP oynamadığım ve iyi bir sisteme sahip olmadığım için bilmiyorum ama ekran kartı sürücülerini güncellemeyi dene. Artı 0 Eksi
King Dad dedi: Hayır singleplayerde bu sorunu yaşamıyorum kalabalık yerlerde donuyor evet ama 1050 Ti kullanan bir adamda bile donma olmuyor kalabalık yerlerde. Genişletmek için tıkla... Hiç MP oynamadığım ve iyi bir sisteme sahip olmadığım için bilmiyorum ama ekran kartı sürücülerini güncellemeyi dene.