Ets2 Multiplayer Süreli Cezalandırıldım

arif6154

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ets2 mp oyundayken haklı ya da haksız, bana sorarsanız haklıydım çünkü ırkçı tavırlarla karşılaştım ve tepki gösterdiğim için ceza yedim. (Süreli.) Şimdi mesele şu, ceza sürem 2015-03-01 23:20:17 yani 1 Mart'a kadar oyundan uzaklaştırma almışım. 2 kez resmi siteden ceza veren yöneticiye mesaj yazıp durumu izah ederek cezamın kaldırılmasını istedim ancak yanıt yok haliyle tabi. Kafamı karıştıran olay şu ki bir sitede gördüm. Bu yılın Ocak ayında ceza alan bir arkadaş, mesajında 3. Ay'a kadar ceza aldığını belirttiği halde ona verilen cevapta ''yerli site bu, cezan az sonra kaldırılacak'' dedi ve kaldırılmış. Açıklamasını okudum, baktım ki eğer demiş cezanız var ama durum aktif ise 2 günde kaldırılır diyor. Bende de aktif ama bugün 3. gün oldu. Bu konuda bilgisi olanlar bir şeyler söyleyebilirler mi ? Yani bu cezayı Mart'tan önce kaldırmak mümkün mü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı