T TheMasterDog Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 422 Çözümler 2 18 Ağustos 2021 #1 Sorum başlıkta. Nasıl arkadaşımla oynayabilirim?
Çözüm Herixa 18 Ağustos 2021 TheMasterDog dedi: Sadece 2 kişi oynayabilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Konvoy açın direkt. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun şu anda 1.41 sürümünde, videoda ki arkadaşın anlattığı gibi Steam ayarlarından beta kullanmanıza gerek yok artık. Gerisi aynı. Bu yardımcı olacaktır.
TheMasterDog dedi: Sadece 2 kişi oynayabilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Konvoy açın direkt. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun şu anda 1.41 sürümünde, videoda ki arkadaşın anlattığı gibi Steam ayarlarından beta kullanmanıza gerek yok artık. Gerisi aynı. Bu yardımcı olacaktır.
Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 18 Ağustos 2021 #2 Konvoy modunu kullanarak ya da TruckersMP ile online oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile oynamak için konvoy modunu öneririm. Artı 0 Eksi
Konvoy modunu kullanarak ya da TruckersMP ile online oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile oynamak için konvoy modunu öneririm.
Quartmo Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 576 Çözümler 5 18 Ağustos 2021 #3 Ya Truckers MP'yi sitesinden yükleyip oynayacaksın 4500 kişilik serverlarda ya da normal orijinal ETS'nin içinde ki Online lobilerden bağlanacaksın. TruckersMP Download Download the TruckersMP mod! truckersmp.com Artı 0 Eksi
Ya Truckers MP'yi sitesinden yükleyip oynayacaksın 4500 kişilik serverlarda ya da normal orijinal ETS'nin içinde ki Online lobilerden bağlanacaksın. TruckersMP Download Download the TruckersMP mod! truckersmp.com
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 18 Ağustos 2021 #4 Oyunun orijinal olması lazım. Oyunu al, sonra yardım edelim. Artı 0 Eksi
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 18 Ağustos 2021 #5 Truckers MP sitesine girin orada zaten nasıl girceğiniz yazıyordu diye hatırlıyorum ayrıca oyununuzun orijinal olması lazım. Artı 0 Eksi
Truckers MP sitesine girin orada zaten nasıl girceğiniz yazıyordu diye hatırlıyorum ayrıca oyununuzun orijinal olması lazım.
KS KS T TheMasterDog Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 422 Çözümler 2 18 Ağustos 2021 #6 Herixa dedi: Oyunun orijinal olması lazım. Oyunu al, sonra yardım edelim. Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal. Sadece 2 kişi oynayabilirmiyiz Artı 0 Eksi
Herixa dedi: Oyunun orijinal olması lazım. Oyunu al, sonra yardım edelim. Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal. Sadece 2 kişi oynayabilirmiyiz
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 18 Ağustos 2021 #7 TheMasterDog dedi: Sadece 2 kişi oynayabilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Konvoy açın direkt. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun şu anda 1.41 sürümünde, videoda ki arkadaşın anlattığı gibi Steam ayarlarından beta kullanmanıza gerek yok artık. Gerisi aynı. Bu yardımcı olacaktır. Artı 1 Eksi Çözüm
TheMasterDog dedi: Sadece 2 kişi oynayabilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Konvoy açın direkt. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun şu anda 1.41 sürümünde, videoda ki arkadaşın anlattığı gibi Steam ayarlarından beta kullanmanıza gerek yok artık. Gerisi aynı. Bu yardımcı olacaktır.