ETS2 RX5700 Siyah Ekran Hatası

Grandiff

Hectopat
Daha fazla  
Bugün aldığım sistem elime geldi. Lakin ETS 2'de siyah ekranda kalıyorum. DDU ile güncellemeleri silip yeniden yükledim ama nafile. Eski güncellemeleri denedim olmadı. Bunun bir çözümü var mı yoksa yeni güncellemeleri beklemek zorunda mıyız?

Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RX5700

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu farklı modlarda açmayı dener misiniz? Ben de ilk başta açtığımda donup kalıyordu oyun, başka bir seçenekle açtım düzeldi. Hangisi olduğunu unuttum ama kusura bakmayın.
Maalesef sonuç değişmedi.
Global Wattman ayarları ile oynadınız mı?
Hayır oynamadım. İlk defa amd ekran kartı kullanıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok fazla karıştırmadım.

Sıkıntı halen devam etmekte . Güncellemeleri kaldırıp güvenli modda yeniden yükledim ama yine olmadı. Artık başka oyunlara bakacağız. Bu kadar para verip yararlanamamak saçma oldu. Dileğim en kısa zamanda düzelir.
Oyunu farklı modlarda açmayı dener misiniz? Ben de ilk başta açtığımda donup kalıyordu oyun, başka bir seçenekle açtım düzeldi. Hangisi olduğunu unuttum ama kusura bakmayın.
Ekran kartına son driver geldikten sonra OpenGL seçeneği ile oyunu açmayı başardım. Herkese teşekkürler. İyi Formlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı