Bugün aldığım sistem elime geldi. Lakin ETS 2'de siyah ekranda kalıyorum. DDU ile güncellemeleri silip yeniden yükledim ama nafile. Eski güncellemeleri denedim olmadı. Bunun bir çözümü var mı yoksa yeni güncellemeleri beklemek zorunda mıyız?
Oyunu farklı modlarda açmayı dener misiniz? Ben de ilk başta açtığımda donup kalıyordu oyun, başka bir seçenekle açtım düzeldi. Hangisi olduğunu unuttum ama kusura bakmayın.
Oyunu farklı modlarda açmayı dener misiniz? Ben de ilk başta açtığımda donup kalıyordu oyun, başka bir seçenekle açtım düzeldi. Hangisi olduğunu unuttum ama kusura bakmayın.
Ben galiba Dx11 ile çalıştırmıştım. Şimdi baktım kütüphane değişmiş, sağ tıklayınca öyle bir sürü seçenek de çıkmadı. Eskiden bir sürü başlatma seçeneği çıkıyordu ETS 2'de.
Sıkıntı halen devam etmekte . Güncellemeleri kaldırıp güvenli modda yeniden yükledim ama yine olmadı. Artık başka oyunlara bakacağız. Bu kadar para verip yararlanamamak saçma oldu. Dileğim en kısa zamanda düzelir.