ETS2 Save Dosyası Önerisi

Yaşım 16, kardeşim. Bu arada yaşın bir önemi yok. Sana diyoruz ki VAC 3. parti yazılımları direkt ban atıyor. Sen neden Cheat Engine açıp CS girersin ki?

Benim de yaşım 21. Kardeşim sen diyorsun ki Cheat Engine açıkken girsen ban yemezsin.

Hocam internetten araştırın bulursunuz benim bütün garajlar açık ve maksimum şu an ve en iyi tırlar var 8 milyar para var.
Hocam Ocak ayında aynı internetteki gibi yaptım sonra normal'e döndü. Siz yaptığınız videoyu atar mısınız?

Benim de yaşım 21. Kardeşim sen diyorsun ki Cheat Engine açıkken girsen ban yemezsin.

Nerede açıkken yemezsin demişim son defa söylüyorum CS için kullanmazsan yemezsin diyorum.
Dene gör arka planda açıkken gir CS'ye bu arada yaşın kaç merak ediyorum.

Kendin demişsin açıp CS girdim ban yedim bizde bunu diyoruz CS gibi V.A.C korumalı oyunlara girersen yersin.

Kullandıktan sonra direk Save almanız lazım crash yersiniz büyük ihtimal o yüzden gidebilir.
Save etmekten kastığınız nedir? Para gelir gelmez oyunu çıkış kısmından mı kapamalıyım yoksa ALT+F4'mü çekmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…