1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #1 Her şeyi yaptım. Multiplayer'e girdim. Fakat server şablonu yok. Resimdeki gibi şablon yok. Sadece giriş bilgileri var. Giriş yapınca da server seçmediniz diyor. Multiplayer'ı kendi sitesinden indirdim. Alpha sürümüymüş. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2018
Her şeyi yaptım. Multiplayer'e girdim. Fakat server şablonu yok. Resimdeki gibi şablon yok. Sadece giriş bilgileri var. Giriş yapınca da server seçmediniz diyor. Multiplayer'ı kendi sitesinden indirdim. Alpha sürümüymüş. Sorun nedir?
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 7 Haziran 2018 #2 Yapılması gereken iş basit, uzun zamandır oynamıyorsunuz sanırım . Şifre/hesap adını girip giriş yapın, ondan sonra seçme bölümü gelecek. Artı 0 Eksi
Yapılması gereken iş basit, uzun zamandır oynamıyorsunuz sanırım . Şifre/hesap adını girip giriş yapın, ondan sonra seçme bölümü gelecek.