F Faruk Emir Decapat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 2 9 Haziran 2019 #11 profiles dosyasının içi boş lütfen yardım edin
F fluxst4r Decapat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 2 14 Temmuz 2019 #12 Faruk Emir dedi: profiles dosyasının içi boş lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... steam profiles kısmına girip ordan gireceksin config_local e
Faruk Emir dedi: profiles dosyasının içi boş lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... steam profiles kısmına girip ordan gireceksin config_local e
M Marwitz Kilopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #13 fluxst4r dedi: steam profiles kısmına girip ordan gireceksin config_local e Genişletmek için tıkla... steam profiles kısmı nerede ? Benim de belgeler kısmından girdiğim ets2 de profiles kısmı boş duruyor.
fluxst4r dedi: steam profiles kısmına girip ordan gireceksin config_local e Genişletmek için tıkla... steam profiles kısmı nerede ? Benim de belgeler kısmından girdiğim ets2 de profiles kısmı boş duruyor.
NeonnnK Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #14 Bende de profiles içi boş.
M Marwitz Kilopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #15 NeonnnK dedi: Bende de profiles içi boş. Genişletmek için tıkla... oyun kapalıyken Belgeler > euro truck simulator 2 > steam_profiles içerisinde oluyor sayılardan oluşan bir klasör var. Klasörün içindeki config_local'i not defteri ile açıp force_economy_reset değerini 1 yap sonra kaydet. oyuna tekrar giriş yap
NeonnnK dedi: Bende de profiles içi boş. Genişletmek için tıkla... oyun kapalıyken Belgeler > euro truck simulator 2 > steam_profiles içerisinde oluyor sayılardan oluşan bir klasör var. Klasörün içindeki config_local'i not defteri ile açıp force_economy_reset değerini 1 yap sonra kaydet. oyuna tekrar giriş yap