JamesHetfield0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 459 Çözümler 1 25 Şubat 2023 #1 ETS 2 alacağım, harita almak için illa DLC mi almamız lazım DLC almadan başlangıç haritası nasıl?
Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #2 TheTwize0 dedi: ETS 2 alacağım, harita almak için illa DLC mi almamız lazım DLC almadan başlangıç haritası nasıl? Genişletmek için tıkla... Bayağı büyük hocam Almanya İngiltere Fransa Avusturya dahası olabilir tam hatırlamıyorum.
TheTwize0 dedi: ETS 2 alacağım, harita almak için illa DLC mi almamız lazım DLC almadan başlangıç haritası nasıl? Genişletmek için tıkla... Bayağı büyük hocam Almanya İngiltere Fransa Avusturya dahası olabilir tam hatırlamıyorum.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.688 Çözümler 36 Yer Cheyenne 25 Şubat 2023 #3 Birkaç saat için yeterli de sonradan beni sıkmıştı, 2 tane DLC aldım sonradan.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #4 Evet. Haritanın tamamını açmak ve başarımları kazanmak istiyorsanız DLC almak zorundasınız. Buradaki harita biraz eski. Türkiye, Rusya ve Iberia öncesini gösteriyor.
Evet. Haritanın tamamını açmak ve başarımları kazanmak istiyorsanız DLC almak zorundasınız. Buradaki harita biraz eski. Türkiye, Rusya ve Iberia öncesini gösteriyor.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2023 #5 Berrkay dedi: Evet. Haritanın tamamını açmak ve başarımları kazanmak istiyorsanız DLC almak zorundasınız. Eki Görüntüle 1681968 Buradaki harita biraz eski. Türkiye, Rusya ve Iberia öncesini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Maden yolu hangi DLC'de?
Berrkay dedi: Evet. Haritanın tamamını açmak ve başarımları kazanmak istiyorsanız DLC almak zorundasınız. Eki Görüntüle 1681968 Buradaki harita biraz eski. Türkiye, Rusya ve Iberia öncesini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Maden yolu hangi DLC'de?
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #6 EfeOzcann dedi: Maden yolu hangi DLC'de? Genişletmek için tıkla... Norveç kısımlarında güzel yollar var. Topraklı ve girintili yollar da o taraflardaydı diye hatırlıyorum. Scandinavia DLC'sinde.
EfeOzcann dedi: Maden yolu hangi DLC'de? Genişletmek için tıkla... Norveç kısımlarında güzel yollar var. Topraklı ve girintili yollar da o taraflardaydı diye hatırlıyorum. Scandinavia DLC'sinde.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #7 Berrkay dedi: Evet. Haritanın tamamını açmak ve başarımları kazanmak istiyorsanız DLC almak zorundasınız. Eki Görüntüle 1681968 Buradaki harita biraz eski. Türkiye, Rusya ve Iberia öncesini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Burada tüm DLC'ler açık mı?
Berrkay dedi: Evet. Haritanın tamamını açmak ve başarımları kazanmak istiyorsanız DLC almak zorundasınız. Eki Görüntüle 1681968 Buradaki harita biraz eski. Türkiye, Rusya ve Iberia öncesini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Burada tüm DLC'ler açık mı?
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #8 NoFLProJoker dedi: Burada tüm DLC'ler açık mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Görseldeki DLC'ler açık sadece. Bunlara ek olarak yazdığım diğer harita DLC'leri de var.
NoFLProJoker dedi: Burada tüm DLC'ler açık mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Görseldeki DLC'ler açık sadece. Bunlara ek olarak yazdığım diğer harita DLC'leri de var.
Mustafa ŞEKER Kilopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #9 EfeOzcann dedi: Maden yolu hangi DLC'de? Genişletmek için tıkla... Kirkenes maden yolundan bahsediyorsan o ProMods adlı harita modu ile geliyor ama onun için tüm harita DLC'lerine ihtiyacınız var.
EfeOzcann dedi: Maden yolu hangi DLC'de? Genişletmek için tıkla... Kirkenes maden yolundan bahsediyorsan o ProMods adlı harita modu ile geliyor ama onun için tüm harita DLC'lerine ihtiyacınız var.