S ScarFaceTR Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Game Pass'ten EU4 indirdim. Non Nerd 1.33.2 Türkçe yama indirdim kurdum, her şeyi denedim, hiçbir şey olmadı. Nasıl çözeceğim? ScarFaceTR dedi: Merhaba. Game Pass'ten EU4 indirdim. Non nerd 1.33.2 Türkçe yama indirdim kurdum, her şeyi denedim, hiçbir şey olmadı. Nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Oyunu Launcher bölümünde çıkmıyor Türkçe dil seçeneği. Son düzenleme: 14 Temmuz 2022
Merhaba. Game Pass'ten EU4 indirdim. Non Nerd 1.33.2 Türkçe yama indirdim kurdum, her şeyi denedim, hiçbir şey olmadı. Nasıl çözeceğim? ScarFaceTR dedi: Merhaba. Game Pass'ten EU4 indirdim. Non nerd 1.33.2 Türkçe yama indirdim kurdum, her şeyi denedim, hiçbir şey olmadı. Nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Oyunu Launcher bölümünde çıkmıyor Türkçe dil seçeneği.
O Oğuzhan_S Picopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #2 Aynı sorunu bende yaşıyorum. Hayal kırıklığına uğradım.