EU 4 varken HOI 4 alınır mı?

Sigmund Freud

Hectopat
Makaleler
29
Daha fazla  
EU 4 varken HOI 4 alınır mı? EU4 ve aşağıdaki DLC'ler var:
  • Starter pack
  • Emperor
  • Wealth of Nation

Biraz saçma bir soru. İkisinin tarih alanındaki gameplayi çok farklı.
EU4 senaryolarında 1444-1821 ve arası yılları vardır. HOI4'de ise 1936-1948.
HOI4 tamamen savaş odaklıdır, EU4 ise gelişmeye, uluslaşmaya, kolonileşmeye, kültür'e, din'e, kargaşaya daha çok ağırlık verir.
Açtığınız bir önceki konudaki gibi HOI4 de DLCsiz oynanmaz. O DLC'ler yeterli değil.

O zaman şöyle sorayım.
Elimdeki parayla EU4'e DLC mi alayım yoksa HOI 4 mü alayım?
EU4'e dlc almanız şu anda daha mantıklı. Paradox Interactive Steam zammına katılmayı tercih ederse HOI4'ün yeni fiyatına üzülürsünüz yalnız söyleyeyim.

Paradox Interactive Steam zammına katılmayı tercih ederse HOI4'ün yeni fiyatına üzülürsünüz yalnız söyleyeyim.
Ben de bundan dolayı HOI4'ü de ekleyeyim dedim. DLC'yi daha sonra da alırım falan. Olmaz mı?

Eğer şimdilik iki oyunun da en basit halini oynamak istiyorsanız olur tabii ki. En azından iki temel oyuna da sahip olacaksınız DLC'ler bir şekilde halledilir.
Hocam bir de o kadar DLC araştırması yaptım. Kritik öneme sahip DLC'lere sahibim zaten. Yani bu işin rehberlerini yapanlar sahip olduklarım dışındakilere ileri aşamada alınması gerekir diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…