MustiROLA Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 EU. Alienware arena diye bir siteyi YouTube sandım. YouTube videosu sitenin içindeymiş girdim. Sorun olur mu Steam çalınır mı? Gerçekten bu konu hakkında bilgisizim biri yanıt verirse sevinirim. Son düzenleme: 3 Aralık 2024
EU. Alienware arena diye bir siteyi YouTube sandım. YouTube videosu sitenin içindeymiş girdim. Sorun olur mu Steam çalınır mı? Gerçekten bu konu hakkında bilgisizim biri yanıt verirse sevinirim.
RideWithAyran Kilopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 Çalınacağını sanmıyorum eğer Steam Guard da kullanıyorsanız imkansıza yakın.
MustiROLA Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #3 RideWithAyran dedi: Çalınacağını sanmıyorum eğer Steam Guard da kullanıyorsanız imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Hocam siteye biraz baktım Steam ile ilgili çekiliş falan yapıyor herhalde. Oyunla ilgili bir site. RideWithAyran dedi: Çalınacağını sanmıyorum eğer Steam Guard da kullanıyorsanız imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonu garantiye göndermiştim ve sıfırladım. Diğer telefona Steam kurdum guard ototmatik geldi. Diğer telden buna geçmiş midir?
RideWithAyran dedi: Çalınacağını sanmıyorum eğer Steam Guard da kullanıyorsanız imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Hocam siteye biraz baktım Steam ile ilgili çekiliş falan yapıyor herhalde. Oyunla ilgili bir site. RideWithAyran dedi: Çalınacağını sanmıyorum eğer Steam Guard da kullanıyorsanız imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonu garantiye göndermiştim ve sıfırladım. Diğer telefona Steam kurdum guard ototmatik geldi. Diğer telden buna geçmiş midir?
RideWithAyran Kilopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #4 MustiROLA dedi: Hocam siteye biraz baktım Steam ile ilgili çekiliş falan yapıyor herhalde. Oyunla ilgili bir site. Genişletmek için tıkla... Bilgilerini girmemişsen bir şey olmaz. MustiROLA dedi: Hocam telefonu garantiye göndermiştim ve sıfırladım. Diğer telefona Steam kurdum guard ototmatik geldi. Diğer telden buna geçmiş midir? Genişletmek için tıkla... SIM kartını taktıysan geçmiştir.
MustiROLA dedi: Hocam siteye biraz baktım Steam ile ilgili çekiliş falan yapıyor herhalde. Oyunla ilgili bir site. Genişletmek için tıkla... Bilgilerini girmemişsen bir şey olmaz. MustiROLA dedi: Hocam telefonu garantiye göndermiştim ve sıfırladım. Diğer telefona Steam kurdum guard ototmatik geldi. Diğer telden buna geçmiş midir? Genişletmek için tıkla... SIM kartını taktıysan geçmiştir.
MustiROLA Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #5 RideWithAyran dedi: Bilgilerini girmemişsen bir şey olmaz. SIM kartını taktıysan geçmiştir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam.
RideWithAyran dedi: Bilgilerini girmemişsen bir şey olmaz. SIM kartını taktıysan geçmiştir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam.