F Falconistt Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:24 #1 Paradox oyunlarından çoğunu severek oynadim ve özellikle CK3 ve Victoria 3'ü sevdim. Şu an EU5 36 dolar yakın zamanda indirime girer mi onu bekleyeyim mi yoksa direkt alayım mı?
Paradox oyunlarından çoğunu severek oynadim ve özellikle CK3 ve Victoria 3'ü sevdim. Şu an EU5 36 dolar yakın zamanda indirime girer mi onu bekleyeyim mi yoksa direkt alayım mı?
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.927 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:06 #2 PC özelliklerini yazar mısın?
F Falconistt Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:23 #3 GeForce NOW üzerinden oynayacağım 2080 var optimasyonu sıkıntılı diye duydum ama GeForce NOW da sorun olacağını sanmıyorum.
GeForce NOW üzerinden oynayacağım 2080 var optimasyonu sıkıntılı diye duydum ama GeForce NOW da sorun olacağını sanmıyorum.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.927 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:29 #4 Kış indirimleri başlayacak diye biliyorum, ama çok seviyorsan alınır. Ben Diablo IV'e 70 dolar verdim Değeceğini düşünüyorsan al
Kış indirimleri başlayacak diye biliyorum, ama çok seviyorsan alınır. Ben Diablo IV'e 70 dolar verdim Değeceğini düşünüyorsan al