Kingofefe Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 246 Çözümler 1 31 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar bu aralar EU4 almayı planlıyorum ama 340TL param yok ve sever miyim sevmez miyim emin değilim. O yüzden abonelik almayı düşündüm ama oyunun kendisi gelir mi emin değilim. Abonelik alsam oyunun kendisi de gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2023
Merhaba arkadaşlar bu aralar EU4 almayı planlıyorum ama 340TL param yok ve sever miyim sevmez miyim emin değilim. O yüzden abonelik almayı düşündüm ama oyunun kendisi gelir mi emin değilim. Abonelik alsam oyunun kendisi de gelir mi?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 31 Temmuz 2023 #2 Abonelik dediği şey bir nevi kiralama. Parasını aylık verip istediğin kadar oynarsın. Heves atmaya birebir. Oyun, abone olduğun sürece erişilebilir olur. Abonelikler iptal veya iade edilemez. Abonelik sonunda oyunlar indirilmiş olsa bile erişilemez. Satın aldığında tekrar indirmeden oynayabilirsin.
Abonelik dediği şey bir nevi kiralama. Parasını aylık verip istediğin kadar oynarsın. Heves atmaya birebir. Oyun, abone olduğun sürece erişilebilir olur. Abonelikler iptal veya iade edilemez. Abonelik sonunda oyunlar indirilmiş olsa bile erişilemez. Satın aldığında tekrar indirmeden oynayabilirsin.
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 EU4 kesinlikle abonelik ile oynanmalı DLC'lere para yettirmek çok zor.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.578 Makaleler 1 Çözümler 81 31 Temmuz 2023 #4 Buyuk ihtimalle hayir. Base game + DLC yerine base game + subscription yapiyorsun.
Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #5 HOI4'te olmuyordu abonelik sadece DLC açıyor diye biliyorum.