TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 2 Temmuz 2021 #1 Dosya doğrulaması yaptım ve internetteki birkaç çözüme baktım ama olmadı. Oyunum orijinal bu arada.
Çözüm 2 2 231561 2 Temmuz 2021 Launcher ayarlarından ''Çerçevesiz Tam Ekran'' modunu seçebilirsiniz. İşe yarar belki, oyun tam ekranda sorun yaratıyordu. Belki bununla alakalıdır.
Launcher ayarlarından ''Çerçevesiz Tam Ekran'' modunu seçebilirsiniz. İşe yarar belki, oyun tam ekranda sorun yaratıyordu. Belki bununla alakalıdır.
OyunTanesi Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 98 2 Temmuz 2021 #2 Ne hatası aldığınızı biraz daha detaylı anlatırsan seviniriz. Artı 0 Eksi
KS KS TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 2 Temmuz 2021 #3 OyunTanesi dedi: Ne hatası aldığınızı biraz daha detaylı anlatırsan seviniriz. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu açıyorum Launcher geliyor. Oradan oyuna giriyorum ve bilgisayar öylece kalıyor hiçbir şey yapamıyorum. Bilgisayarı baştan başlatmam gerekiyor. Artı 0 Eksi
OyunTanesi dedi: Ne hatası aldığınızı biraz daha detaylı anlatırsan seviniriz. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu açıyorum Launcher geliyor. Oradan oyuna giriyorum ve bilgisayar öylece kalıyor hiçbir şey yapamıyorum. Bilgisayarı baştan başlatmam gerekiyor.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.224 Makaleler 1 Çözümler 348 2 Temmuz 2021 #4 Launcher ayarlarından ''Çerçevesiz Tam Ekran'' modunu seçebilirsiniz. İşe yarar belki, oyun tam ekranda sorun yaratıyordu. Belki bununla alakalıdır. Artı 2 Eksi Çözüm
Launcher ayarlarından ''Çerçevesiz Tam Ekran'' modunu seçebilirsiniz. İşe yarar belki, oyun tam ekranda sorun yaratıyordu. Belki bununla alakalıdır.
KS KS TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 2 Temmuz 2021 #5 231561 dedi: Launcher ayarlarından ''Çerçevesiz Tam Ekran'' modunu seçebilirsiniz. İşe yarar belki, oyun tam ekranda sorun yaratıyordu. Belki bununla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim. Artı 0 Eksi
231561 dedi: Launcher ayarlarından ''Çerçevesiz Tam Ekran'' modunu seçebilirsiniz. İşe yarar belki, oyun tam ekranda sorun yaratıyordu. Belki bununla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.224 Makaleler 1 Çözümler 348 3 Temmuz 2021 #6 Var mı bir gelişme? @TaLionSoW Artı 0 Eksi
KS KS TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 3 Temmuz 2021 #7 231561 dedi: Var mı bir gelişme? @TaLionSoW Genişletmek için tıkla... Hocam abim kalkmıyor başından "Geyta 5" oynayacakmış. 231561 dedi: Launcher ayarlarından ''Çerçevesiz Tam Ekran'' modunu seçebilirsiniz. İşe yarar belki, oyun tam ekranda sorun yaratıyordu. Belki bununla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun 3 ya da 4 farklı çözümü denedim hiçbiri olmadı ama şimdi açıldı oyun. 250 küsür para ödediğim oyunu oynayamıyordum şimdi oldu. Son düzenleme: 3 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
231561 dedi: Var mı bir gelişme? @TaLionSoW Genişletmek için tıkla... Hocam abim kalkmıyor başından "Geyta 5" oynayacakmış. 231561 dedi: Launcher ayarlarından ''Çerçevesiz Tam Ekran'' modunu seçebilirsiniz. İşe yarar belki, oyun tam ekranda sorun yaratıyordu. Belki bununla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun 3 ya da 4 farklı çözümü denedim hiçbiri olmadı ama şimdi açıldı oyun. 250 küsür para ödediğim oyunu oynayamıyordum şimdi oldu.