dmucahit Decapat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Steam'den EU4 aldım. Her oynamaya çalıştığımda Paradox Launcher sorunsuz çalışıyor. Ancak oyuna girdiğimde EU4 bir saniye açılıyor hemen kapanıyor. İnternetteki resmen her şeyi denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Steam'den EU4 aldım. Her oynamaya çalıştığımda Paradox Launcher sorunsuz çalışıyor. Ancak oyuna girdiğimde EU4 bir saniye açılıyor hemen kapanıyor. İnternetteki resmen her şeyi denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
ozerturkerr Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Öncelikle DirectX sürümünün güncel olması gerekiyor; Download DirectX End-User Runtime from Official Microsoft Download Center Paradox Launcher'de oyun ayarları kısmından görüntü modunu pencere olarak seçin. Bunlar işinize yarayabilir. Artı 0 Eksi
Öncelikle DirectX sürümünün güncel olması gerekiyor; Download DirectX End-User Runtime from Official Microsoft Download Center Paradox Launcher'de oyun ayarları kısmından görüntü modunu pencere olarak seçin. Bunlar işinize yarayabilir.
KS KS dmucahit Decapat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 ozerturkerr dedi: Öncelikle DirectX sürümünün güncel olması gerekiyor; Download DirectX End-User Runtime from Official Microsoft Download Center Paradox Launcher'de oyun ayarları kısmından görüntü modunu pencere olarak seçin. Bunlar işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... olmuyor. denedim. Artı 0 Eksi
ozerturkerr dedi: Öncelikle DirectX sürümünün güncel olması gerekiyor; Download DirectX End-User Runtime from Official Microsoft Download Center Paradox Launcher'de oyun ayarları kısmından görüntü modunu pencere olarak seçin. Bunlar işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... olmuyor. denedim.