EU4 başlangıç rehberi önerisi

ztacowo

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, EU4'e yeni başlamış bir oyuncuyum. Oyun tutorial kısmını oynadım ve bitirdim, en temel bilgilere sahibim ve genel olarak neyin ne işe yaradığını, ordu.

Üretmeyi, savaş açmayı, etrafı keşfetmeyi, bina kurma gibi çok çok basit şeyleri biliyorum tutorialde gösterildiği üzere. Şimdi 1 tane rehber videosu izlemekteyim içinde her şeyi barındırığı söylenen 1 saatlik. Ondan sonra oyuna temelim biraz daha gelişecektir diye düşünüyorum. Onun dışında çoğu şeyi elbette oynayarak deneyimleyeceğim ancak bunların yanı sıra önerebileceğiniz şeyler var mıdır? Mesela "şu ülkeyle başlamayı deneyebilirsin, şöyle bir başlangıç rotası çizebilirsin" vesaire vesaire başlangıç için işime yarayabilecek ve oyun bilgimi arttırabilecek şeylerden bildikleriniz var ise benimle paylaşırsanız sevinirim. Oyunda kimi yerde aklım fena karışıyor veya ne yapsam bilemiyorum kimi zaman karmaşık ve anlaşılmaz hale geliyor. Biraz derdimi karışık anlattım üzgünüm, eğer sorunum ve acemiliğim ile ilgili yardım/önerileriniz varsa beklerim, iyi günler. Dipnot: Aylık Pass ile tüm DLC'lere sahibim. (eğer bana verebileceğiniz önerilere etkisi var ise diye)

Trade kısmıni ogrenmek icin ayri video izlemeni oneririm ve idari diplomasi ve askeri puanlari nasi kullancagin icinde oyundaki en onemli seyler idari diplomatik ve askeri puanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…