EU4, DLC olmadan oynanır mı?

Daha fazla  
Merhaba. Age of History 3 çıktığında almıştım beklediğim bir oyundu ancak artık çok basit gelmeye başladı. EU4 veya HOI4 almayı düşünüyorum. EU4 biraz daha cazip geliyor. Ama merak ettiğim şey EU4 DLC olmadan oynanır mı? Çoğu yerde oynanmaz diye gördüm ama DLC'ler de pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
DLC'siz EU4 oynamak, köri soslu tavuklu makarna yiyebilecekken, sade, yağsız ve tuzsuz sade makarna yemeye benzer. Oynarsın ancak tüm gelişmiş özelliklerden mahrum kalırsın.

DLC'siz her oyun oynanır, fakat çok eksiklikler olabiliyor. Kendimden örnek vereyim 1 senedir CK3 oynarım DLC'siz. DLC bambaşka birşey.

Buradaki mesajımda detaylı DLC'lerin ne yaptığı ile ilgili bahsetmiştim, ama kısaca özetlersem, çok tavsiye etmem. Onun yerine en azından Starter Edition'u alın, en temel DLC'lere sahip bir paket. Sonrasında ise ne kadar vakit ayırmayı planladığınıza bağlı olarak abonelik ile bütün DLC'leri açıp indirim zamanı DLC'leri toplamayı düşünebilirsiniz.

Kesinlikle DLC'ler olmadan oynamaya başlanır. Zaten oyun fazlasıyla detaylı olduğundan oyuna yeni başladığında DLC'lerin eksikliğini veya ihtiyacını hissetmeyeceksin. Oyuna çok fazla detay ve mekanik kattıkları doğru. Ama şu fiyatlarla bir anda bütün DLC'leri almak ekonomik açıdan gereksiz olur. Ben senin yerinde olsam DLC'ler olmadan ya da starter Edition ile oynamaya başlarım. Oyunu kavramaya başladığımı düşündüğüm noktada da 1 aylık DLC aboneliği alırım. O 1 ayda DLC'lerin oyuna ne kattığını daha iyi görürsün. Ondan sonra oyun hoşuna giderse DLC'leri de yavaş yavaş almaya başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…