Oynanır yalnız DLC çok zevk veriyor. Aylık 10TL'ye tüm DLC'leri alabildiğiniz bir plan olması lazım oyuna girince sol tarafta yazıyordu eğer hala duruyorsa onu almanızı tavsiye ederim.
Hocam almadığım için bilmiyorum ama bir tane DLC özelliğini biliyorum. O da şu; Normal DLC'siz oyunda vasallarınızın toprak iddia ettiği yerlere savaş açamıyorsunuz, vasallarınıza toprak veremiyorsunuz DLC alınca bu özellik geliyor ve çok işinize yarıyor. Özellikle Osmanlı oynarken Memlüklere saldırırken Suriye vasalı ile çok rahat bir şekilde alıyorsunuz Memlükleri.
Size önerim oyuna yeni başlayacaksanız DLC'siz oynayın öğrenin oyunu sonra DLC alın. Çünkü DLC ile birlikte bir çok özellik geliyor. Oyun karışık oluyor.