OYun Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 282 30 Kasım 2020 #1 EU4'de gemi basmak 1 tane bile çok uzun zaman istiyor. Gemi üretme hilesi var mı? Not!: Ordu değil gemi. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2020
EU4'de gemi basmak 1 tane bile çok uzun zaman istiyor. Gemi üretme hilesi var mı? Not!: Ordu değil gemi.
F Fortran Programing Centipat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 563 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Kasım 2020 #2 OYun dedi: EU4'de gemi basmak 1 tane bile çok uzun zaman istiyor. Gemi üretme hilesi var mı? Not! Ordu değil gemi. Genişletmek için tıkla... Her şehir'den basabilirsin. Artı 0 Eksi
OYun dedi: EU4'de gemi basmak 1 tane bile çok uzun zaman istiyor. Gemi üretme hilesi var mı? Not! Ordu değil gemi. Genişletmek için tıkla... Her şehir'den basabilirsin.
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #3 Gemi basmak istediğin şehire dockyard basarsan %25, Grand dockyard basarsan %50 daha hızlı basılır. Artı 0 Eksi
F Fortran Programing Centipat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 563 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Kasım 2020 #4 Aserd dedi: Gemi basmak istediğin şehire dockyard basarsan %25, Grand dockyard basarsan %50 daha hızlı basılır. Genişletmek için tıkla... Ama onlar için teknolojiyi arttırmak gerek. Artı 0 Eksi
Aserd dedi: Gemi basmak istediğin şehire dockyard basarsan %25, Grand dockyard basarsan %50 daha hızlı basılır. Genişletmek için tıkla... Ama onlar için teknolojiyi arttırmak gerek.
KS KS OYun Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 282 30 Kasım 2020 #5 Hilesi yokmu hiç beklememek istiyorum çünkü İstanbul'u kuşatacağım kuşatamıyorum gemi üstünlüğüm yok. Artı 0 Eksi
Hilesi yokmu hiç beklememek istiyorum çünkü İstanbul'u kuşatacağım kuşatamıyorum gemi üstünlüğüm yok.
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #6 Oyunu oynamak için de teknolojiyi arttırmak gerek. Artı 0 Eksi
F Fortran Programing Centipat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 563 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Kasım 2020 #7 OYun dedi: Hilesi yokmu hiç beklememek istiyorum çünkü İstanbul'u kuşatacağım kuşatamıyorum gemi üstünlüğüm yok. Genişletmek için tıkla... Gemiyi bir şehirde bas sonra hile kısmına date ayay/güngün/saatsaat/yılyıl şeklinde yaz sonra gemi çıkıyor galiba. Artı 0 Eksi
OYun dedi: Hilesi yokmu hiç beklememek istiyorum çünkü İstanbul'u kuşatacağım kuşatamıyorum gemi üstünlüğüm yok. Genişletmek için tıkla... Gemiyi bir şehirde bas sonra hile kısmına date ayay/güngün/saatsaat/yılyıl şeklinde yaz sonra gemi çıkıyor galiba.
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #8 OYun dedi: Hilesi yokmu hiç beklememek istiyorum çünkü İstanbul'u kuşatacağım kuşatamıyorum gemi üstünlüğüm yok. Genişletmek için tıkla... Teknolojiyi arttırma hilesi yapıp gemileri rakibinizden beş altı seviye daha üstün hale getirebilirsiniz.Aynı şey yaparsanız askerler içinde geçerli MİL:askeri puan DİP:diplomatik puan ADM:Admin puanı Artı 0 Eksi
OYun dedi: Hilesi yokmu hiç beklememek istiyorum çünkü İstanbul'u kuşatacağım kuşatamıyorum gemi üstünlüğüm yok. Genişletmek için tıkla... Teknolojiyi arttırma hilesi yapıp gemileri rakibinizden beş altı seviye daha üstün hale getirebilirsiniz.Aynı şey yaparsanız askerler içinde geçerli MİL:askeri puan DİP:diplomatik puan ADM:Admin puanı
KS KS OYun Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 282 30 Kasım 2020 #9 Aserd dedi: Teknolojiyi arttırma hilesi yapıp gemileri rakibinizden beş altı seviye daha üstün hale getirebilirsiniz.Aynı şey yaparsanız askerler içinde geçerli MİL:askeri puan DİP:diplomatik puan ADM:Admin puanı Genişletmek için tıkla... Tamamdır Artı 0 Eksi
Aserd dedi: Teknolojiyi arttırma hilesi yapıp gemileri rakibinizden beş altı seviye daha üstün hale getirebilirsiniz.Aynı şey yaparsanız askerler içinde geçerli MİL:askeri puan DİP:diplomatik puan ADM:Admin puanı Genişletmek için tıkla... Tamamdır