EU4 ilk başlangıçta neler yapılmalı?

sonofanatolia16

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selamlar. İlk defa başlık açıyorum. Acemiliğime bakmayın.
Eu 4 oyununa başlamayı düşünüyorum. Oyuna girdim ama çok fazla panel karşıma çıktı. Kafam bayağı bir karıştı yaniyeni başlarken neler yapmalıyım? Oyunu nasıl öğrenebilirim? Tavsiye verirseniz sevirim, teşekkürler.

İlk olarak Osmanlı oynamanı tavsiye ederim. En güçlü ülkelerden birisi olduğu için daha rahat edersin başta. Onun dışında YouTube üzerinden birçok rehber bulabilirsin. Oyunu anlamak için rehber izlemen ya da bilen bir arkadaşının sana anlatması lazım. Eğer bilen bir arkadaşın varsa birlikte oynarsanız; o sana anlatarak oyunu öğretir. Ben öyle öğrenmiştim.

İlk olarak Osmanlı oynamanı tavsiye ederim. En güçlü ülkelerden birisi olduğu için daha rahat edersin başta. Onun dışında YouTube üzerinden birçok rehber bulabilirsin. Oyunu anlamak için rehber izlemen ya da bilen bir arkadaşının sana anlatması lazım. Eğer bilen bir arkadaşın varsa birlikte oynarsanız; o sana anlatarak oyunu öğretir. Ben öyle öğrenmiştim.
Öncelikle teşekkür ederim.Bir arkadaşım var , o iyi biliyor oyunu ondan yardım alıp öğretici videolar izlerim.Peki oyunda öğretici kısmını oynayayım mı ilk başta ?

Öncelikle teşekkür ederim. Bir arkadaşım var , o iyi biliyor oyunu ondan yardım alıp öğretici videolar izlerim. Peki oyunda öğretici kısmını oynayayım mı ilk başta?
Ben oynamadım. Arkadaşımla girdiğim için 2 oyun oynadığım zaman öğrendim. Daha öncesinde HOI 4 oynadığım için öğrenmem daha kolay sürdü diyebilirim. İyi bilen bir arkadaşınız varsa sorun yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı