kurbaga_prens Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #21 s7üü dedi: İlk defa bu tarz oyun oynayacağım EU4 indirim de HOI4 aynı fiyatta. Sizce hangısını alayım? Cok bilgim yokta. Genişletmek için tıkla... EU 4 daha çok sarıyor ayrıca zorluğu kişiden kişiye değişir 2 oyunu da uzman denebilecek bir şekilde oynuyorum bu arada.
s7üü dedi: İlk defa bu tarz oyun oynayacağım EU4 indirim de HOI4 aynı fiyatta. Sizce hangısını alayım? Cok bilgim yokta. Genişletmek için tıkla... EU 4 daha çok sarıyor ayrıca zorluğu kişiden kişiye değişir 2 oyunu da uzman denebilecek bir şekilde oynuyorum bu arada.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #22 kurbaga_prens dedi: EU 4 daha çok sarıyor ayrıca zorluğu kişiden kişiye değişir 2 oyunu da uzman denebilecek bir şekilde oynuyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Şu an EU4 130 TL alınır mı? Yoksa başka indirimde mi alayım?
kurbaga_prens dedi: EU 4 daha çok sarıyor ayrıca zorluğu kişiden kişiye değişir 2 oyunu da uzman denebilecek bir şekilde oynuyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Şu an EU4 130 TL alınır mı? Yoksa başka indirimde mi alayım?
Herugrim Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 28 Ağustos 2023 #23 Her ikisi de birbirinden şahane oyunlar olmakla beraber bence tercihinizi Hoi 4'ten yana yapmalısınız...
Her ikisi de birbirinden şahane oyunlar olmakla beraber bence tercihinizi Hoi 4'ten yana yapmalısınız...
kurbaga_prens Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #24 s7üü dedi: Şu an EU4 130 TL alınır mı? Yoksa başka indirimde mi alayım? Genişletmek için tıkla... 2 hafta kadar önce mi ne bedava verilmişti ama alabilirsiniz zaten EU 4 modları için Steam gerekmiyor Paradox'un kendi sitesinde var.
s7üü dedi: Şu an EU4 130 TL alınır mı? Yoksa başka indirimde mi alayım? Genişletmek için tıkla... 2 hafta kadar önce mi ne bedava verilmişti ama alabilirsiniz zaten EU 4 modları için Steam gerekmiyor Paradox'un kendi sitesinde var.