Arkadaşlar, oyun 1400'lerde başladığında orduyu basıp basıp balkan'lara yürüdüm. Ordu güçlü olduğu için daha oyun başından Macaristanı'ı ortadan ikiye böldüm, Viyana'yı alıp Avusturyayı İngiltere topraklarına doğru ittim. Venedik'i Papalık Devletine yedirdim. Doğuda Memlükleri neredeyse bitirdim. Rusya'yı kurulur kurulmaz parçalara ayırdık. Şu anda sadece İspanya ve İngiltere karşımda durabiliyor. Oyun 1700'lere geldi, devrimler çağı başladı ve ordu gücüm nedense zamanla düştü. Şu anda Avrupa ile savaşa girdiğimde Milan gibi Strazburg gibi garip garip ülkelerin 60K'lık ordusu benim 120K'lık ordumu darma duman ediyor. Teknolojiyi soracak olursanız eşitiz. İdea'lardan üç tane sağlam savaş idea'sı fulledim ama orduda iş yok. Bu sorun neyden kaynaklanıyor acaba? Normal bir oyundan farklı olarak yaptığım tek bir şey var. O da taç topraklarını kendime aldım. Ulemalara vesaire toprak vermedim. Şu anda topraklarımın %75'i benim kontrolümde. Acaba bu mu sıkıntı yapıyor? Bu arada estate'lere hiç bir hak vermedim. Onu da söyleyeyim.
Oyun'u single modda ve dlc'siz oynuyorum. Oyun içinden görüntü alabilirsem yükleyeceğim
Oyun'u single modda ve dlc'siz oynuyorum. Oyun içinden görüntü alabilirsem yükleyeceğim
Son düzenleme: