EU4 oynarken askerler siliniyor

WizardTR

Hectopat
Ben EU4 oynarken askerlerim siliniyor. Nedeni nedir acaba? Bugün osmanlı'da bir öneri geldi tıkladım tak diye askerler gitti. Bir de bu isyanları nasıl tamamen bitiririm? Ha bire isyan çıkarmaya çalışıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stability değeriniz sürekli yüksek olmalı, ele geçirdiğiniz toprakları core yapmalısınız. O topraklarda halka otonomi vermelisiniz. Böylece refahınız artar ve daha az isyanlarla karşılaşırsınız. Asker konusuna gelirsek dediğinizi tam anlayamadım. Nasıl bir event ile karşılaştınız, açar mısınız?

Böyleyken birden bire legitimacy falan 0lara düştü hepsi 0 veya -ye düştü askeri birliklerim bine indi ve bunu Emir Timur'un devletindede yaptı.
Stability değeriniz sürekli yüksek olmalı, ele geçirdiğiniz toprakları core yapmalısınız. O topraklarda halka otonomi vermelisiniz. Böylece refahınız artar ve daha az isyanlarla karşılaşırsınız. Asker konusuna gelirsek dediğinizi tam anlayamadım. Nasıl bir event ile karşılaştınız, açar mısınız?
Bastım core böyle.Bide din adamları nasıl arttırırım ya hristiyan adamlar.

Dosya Ekleri

• eu4.png
    eu4.png
    3,7 MB · Görüntüleme: 67
  • bastım.png
    bastım.png
    3,2 MB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Silinen askerler paralı askerler miydi?

Din adamlarını arttırmak için "religious ideas" alabilirsiniz. Onun dışında isyan riskini düşürmek için "humanist ideas" alabilirsiniz. Ayrıca Osmanlı'yla oynarken dhimmi Estate'den gelen bonus sayesinde yabacancı dinler din bütünlüğünüzü etkilemez (şia vs. hariç). O yüzden religious ideas'ı almanızı önermem. Humanist alıp isyan riskinizi düşürebilirsiniz. Ayrıca Şia vilayetlere yöneldiğinizde verdiği bonus %25 din bütünlüğü sayesinde sıkıntı çekmezsiniz. Onları dönüştürürken din koruyucusu olup bonuslarla hızlıca çevirebilirsiniz. Ayrıca "Cradle of Civilization" ek paketine sahipseniz, Hristiyan vilayetlerine paşa atayıp isyan riskini düşürebilirsiniz.

Silinen askerler paralı askerler miydi?

Din adamlarını arttırmak için "religious ideas" alabilirsiniz. Onun dışında isyan riskini düşürmek için "humanist ideas" alabilirsiniz. Ayrıca Osmanlı'yla oynarken dhimmi Estate'den gelen bonus sayesinde yabacancı dinler din bütünlüğünüzü etkilemez (şia vs. hariç). O yüzden religious ideas'ı almanızı önermem. Humanist alıp isyan riskinizi düşürebilirsiniz. Ayrıca Şia vilayetlere yöneldiğinizde verdiği bonus %25 din bütünlüğü sayesinde sıkıntı çekmezsiniz. Onları dönüştürürken din koruyucusu olup bonuslarla hızlıca çevirebilirsiniz. Ayrıca "Cradle of Civilization" ek paketine sahipseniz, Hristiyan vilayetlerine paşa atayıp isyan riskini düşürebilirsiniz.
İsyan olayını hallettim artık kimse isyan edemiyo Askerler paralıymış evet param bittiği için silinmiş normal asker alabiliriyomuyum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı